Gå videre til innhold
Per Åge Høvik, Arne Hoem Pedersen og Espen Bugge Larsen ser frem til å flytte inn i helt nye lokaler med økt fleksibilitet.
Per Åge Høvik, Arne Hoem Pedersen og Espen Bugge Larsen ser frem til å flytte inn i helt nye lokaler med økt fleksibilitet.

Pressemelding -

Satser videre med BMW i Kristiansund; Bavaria flytter inn i helt nye lokaler med økt fleksibilitet

Siden 2017 har Bavaria skapt unike opplevelser for BMW-kunder i Kristiansund. Nå har selskapet signert en avtale for utvikling av et nytt, merkbart bedre anlegg for å ta kundeopplevelsen til neste nivå.

Bakgrunnen for flyttingen er at Bavaria er i ferd med å vokse ut av de eksisterende lokalene i Verkstedveien, samt at dagens bygg ikke oppfyller selskapets høye krav.

- Vi ser vi frem til å få et bygg som er toppmoderne og mer funksjonelt enn det vi har i dag. Målsetningen er å skape glede og entusiasme for både kunder og medarbeidere. Nå vil vi stå bedre rustet enn noen gang til å yte service, sier salgsansvarlig Arne Hoem Pedersen.

Bavaria Kristiansund
Bavaria har lenge vært på jakt etter passende lokaler i Kristiansund. Nå skal selskapet utvikle bygget som tidligere huset Power til et topp-moderne bilanlegg sammen med Ziko-gruppen.


Bilbransjen er i en rivende utvikling, og kundene stiller stadig høyere krav til service og kompetanse. Bavaria ønsker å ha en sentral posisjon i utviklingen av kundeopplevelsen, og kravene til kvalitet og kundetilfredshet er selskapets viktigste rettesnorer.

- Bavaria skal kjennetegnes av lidenskap og nytenkning. Jeg er derfor glad og stolt over å kunne utvikle virksomheten vår videre og med det utfordre bransjen. Nå skal enda flere mennesker i Kristiansund få oppdage de fantastiske merkevarene våre, sier serviceleder Per Åge Høvik.

Bavaria har lenge vært på jakt etter passende lokaler i Kristiansund. Valget falt på bygget som tidligere huset Power. I samarbeid med Ziko-gruppen skal det nå utvikles til et toppmoderne bil-anlegg.

- Vi gleder oss til å bli enda mer synlige og tilgjengelige i Kristiansund. Ikke minst ser vi frem til å kunne tilby kundene våre betydelig bedre parkeringsmuligheter, fortsetter Høvik.


Videre vekst 

BMW i Kristiansund er i fin utvikling, og målet for de neste årene er vekst. 

– Med dette flotte anlegget får vi virkelig mulighet til å by på premium-opplevelsen. Vi skal bli enda mer profesjonelle i driften, fornye måtene vi jobber på, og være det naturlige bilvalget i Kristiansund. Ambisjonen er tydelig: Vi skal være bransjens beste arbeidsgiver for å tiltrekke oss de flinkeste folka, og dermed få enda mer fornøyde kunder, avslutter Hoem Pedersen.


Bavarias nye bilanlegg åpner februar 2022

Related links

Emner

Kategorier


Om Bavaria

Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere. Vi forhandler vi BMW i Stavanger, Bryne, Oslo, Gardermoen, Lillestrøm, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Farsund, Ålesund, Molde, Kristiansund, Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm, Uppsala, Gävle og Skellefteå. Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS.

Om Hedin Automotive AS

Hedin Automotive er et heleid datterselskap av svenske I.A. Hedin Bil AB. Bavaria, en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI, inngår i selskapet sammen med Hedin Performance Cars AB (Porsche i Norge og Sverige) og GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Hedin Automotive omsatte i 2020 for over 9,5 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte.

Om Hedin Bil AB

I.A. Hedin Bil er en av Europas største privateide bilforhandlere. Porteføljen inkluderer over 30 varemerker, og selskapet tilbyr full service for både private og bedriftskunder. Finansiering, service og forsikring er noen av komponentene i den komplette porteføljen. Hedin Bil er representert på drøyt 120 steder i Sverige, Norge, Belgia og Sveits. www.hedinbil.se

® I.A. Hedin Bil er et registrert varemerke eid 91% av Hedin Group og 9% av Ingemar Hedin.

Hedin Bil Group er en del av Hedin Group Group sammen med bl.a. Klintberg & Way, Mabi Mobility, Car to Go Sweden, Hedin Motor Company og Tuve Bygg. Hedin Group er også partner i Lasingoo, Consensus Asset Management og iMove. Konsernets omsetning for rullerende 12 måneder anslås til å beløpe seg til cirka 35 milliarder SEK, og antall ansatte er cirka 3 600. www.hedingroup.com

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold