Gå videre til innhold
Det nye, toppmoderne bygget i Norgevegen 42 åpner våren 2022.
Det nye, toppmoderne bygget i Norgevegen 42 åpner våren 2022.

Pressemelding -

Bavaria Haugesund ekspander videre

Bavaria Haugesund har utvidet anlegget sitt i flere omganger de senere årene. Nå har selskapet inngått en avtale om å bygge et nytt lokale ved Bavariasletta som skal huse et toppmoderne dekkhotell og lakkeringsverkstedet MPS Micropaint Haugesund. Bavaria Haugesunds nye dekkhotell vil få kapasitet til å lagre 3 000 sett med hjul.

Flere og flere velger å lagre dekkene sine utenfor egen bolig. Plassmangel og ønske om å slippe å håndtere stadig større hjulsett, er noen av årsakene til at etterspørselen øker. Bavaria Haugesund tilbyr i dag dekkhotell til kundene sine, men klarer ikke å dekke den enorme etterspørselen. Bavaria Haugesund har derfor nå inngått en avtale om å bygge et frittstående dekkhotell i nærheten av de eksisterende lokalene ved Bavariasletta.

Trafikksikkerhet og komfort

- Når hjulene sjekkes inn, vaskes dekkene og felgene før de oppbevares i et temperert lokale. Dette er viktig for å forhindre skader, og bidrar til å forlenge dekkenes levetid. Vi sjekker også alltid mønsterdybde, hardhet på gummien og lufttrykk. Vi kan derfor med kunnskap og kompetanse anbefale riktige dekk når vi oppdager slitasje eller skade. Dekkhotellet sparer altså ikke bare kundene våre for verdifull tid og lagringsplass. Aller viktigst er det at vi kan garantere at de kjører med så sikre dekk som mulig, sier daglig leder i Bavaria Haugesund, Ole Totland.


Daglig leder i Bavaria Haugesund, Ole Totland, mener at oppbevaring av hjul på dekkhotell er med på å bidra til økt trafikksikkerhet. Sikrer kundeopplevesen

Bilbransjen er i en rivende utvikling, og kundene stiller stadig høyere krav til service og kompetanse. Bavaria ønsker å ha en sentral posisjon i utviklingen av kundeopplevelsen, og dekkhotell er derfor et utpekt satsningsområde. Det nye bygget vil ligge like i nærheten av Bavaria Haugesund, og vil bidra til å øke  premium-opplevelsen. Samlokaliseringen med MPS Micropaint er også viktig for totalopplevelsen.

Utbedring av mindre lakkskader

MPS Micropaint Haugesund holder for tiden til i Karmsundgata. Nå planlegger det hurtig voksende selskapet flytting til et område i sterk utvikling.

- Det er flere årsaker til at vi flytter til Norheim. Med de nye lokalene vil vi øke kapasiteten, samtidig som vi vil gi kundene en bedre kundeopplevelse. Dessuten blir arbeidsforholdene også bedre for våre dyktige medarbeidereI tillegg å er det i dette området det nå etableres og bygges flest nye næringseiendommer på hele Haugalandet. Norheim er uten tvil rett plass for MPS å flytte til, sier daglig leder i MPS, Øyvind Pedersen Øvrebø.

Stadig flere uheldige sjåfører har fått øynene opp for MPS Micropaint. Selskapet tilbyr blant annet utbedringer av mindre lakk- og karosseriskader, såkalt «spot repair». Ved å benytte seg av nye og avanserte metoder, kan småskader repareres og lakkeres presist, raskt og rimelig.


Bygget i Norgevegen 42 skal ferdigstilles februar 2022.

Related links

Emner

Tags


Om Hedin Automotive

Hedin Automotive er et heleid datterselskap av svenske I.A. Hedin Bil AB. Bavaria, en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI, inngår i selskapet sammen med Hedin Performance Cars AB (Porsche i Norge og Sverige) og GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Hedin Automotive omsatte i 2019 for over seks milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 800 ansatte.

Om Hedin Bil AB

Hedin Bil AB er et svensk familiekonsern som ble etablert i 1985 av far Ingemar og sønn Anders Hedin. Konsernet driver flere enn 125 bilanlegg og forhandler over 32 varemerker i Sverige, Norge, Sveits og Belgia. Med sine drygt 2 900 ansatte, er Hedin Bil en av de største bilforhandlerne i Norden. Selskapet solgte 80 000 kjøretøy i 2019.

Hedin Bil AB inngår i Anders Hedin Invest-konsernet sammen med Klintberg & Way-konsernet, Mabi Hyrbilar, Car to Go Sweden, Hedin IT og Fastighetskoncernen Tuve Bygg AB. Anders Hedin Invest er også deleier i Lasingoo Sverige AB. Konsernets totale omsetning forventes å nå 30 milliarder SEK i 2020, og vil sysselsette flere enn 4 000 medarbeidere.

Pressekontakt

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert materiale

Relaterte nyheter