Gå videre til innhold
I fjor kjøpte Hedin Automotive, seg inn i det nytenkende mobilitetsselskapet imove for å møte det nye nytt atferds- og kjøpsmønsteret. Nå skal Bavaria levere rekkeviddevinneren BMW iX3 og BMW i4 til imove.
I fjor kjøpte Hedin Automotive, seg inn i det nytenkende mobilitetsselskapet imove for å møte det nye nytt atferds- og kjøpsmønsteret. Nå skal Bavaria levere rekkeviddevinneren BMW iX3 og BMW i4 til imove.

Pressemelding -

Nå kan du abonnere på rekkeviddevinneren BMW iX3 eller BMW i4

Verden er i endring. Det gjelder også måten vi eier og bruker bil på. I fjor kjøpte morkonsernet til Bavaria, Hedin Automotive, seg inn i det nytenkende mobilitetsselskapet imove for å møte det nye nytt atferds- og kjøpsmønsteret. Nå skal selskapet levere rekkeviddevinneren BMW iX3 og BMW i4 til imove.

Imove har siden 2018 levert grønne og fleksible elbilabonement for privatpersoner. Tjenesten ble lansert i 2018, og i dag ruller flere enn 1 000 biler på imove sin plattform i Norge og Sverige.

Ambisjonen er å tilby en ny, enklere og mer bærekraftig måte å ha bil på. Abonnementet gir samme økonomiske forutsigbarhet som leasing, men med frihet til å bytte bil, og pause eller avslutte abonnementet når som helst – helt uten bindingstid. I prisen inngår alt fra forsikring og service til reparasjoner og dekkskift. Det gjør at man er fritatt fra bekymringer for uventede ekstrautgifter, og man slipper bilutgifter i perioder man ikke trenger den.

«Hyttebilen» gir økt fleksibilitet

Som eneste leverandør tilbyr imove brukerne ubegrenset kilometer og 10 dager hyttebil når elbilens rekkevidde eller størrelse ikke strekker til. Det at man kan hente ut en «Hyttebil» som typisk er en stasjonsvogn eller større bil, gjør at flere klare seg med én bil i hverdagen.

- Vi mener abonnement er fremtidens måte å ha bil på. Akkurat som det var usannsynlig å ha tilgang på all verdens musikk før Spotify kom, eller underholdning før Netflix, er det fortsatt mange som ikke vet at man kan få tilgang til bil ved å abonnere på en digital tjeneste som imove, sier Kim Daniel Sand, salgssjef i imove.

Next level eierskap

- Kundeønsker og -preferanser endrer seg like fort som verden rundt oss, og vi opplever at trygghet i form av tilgang til egen bil er viktigere enn noensinne. Vi ser også endringer i bilbruk og preferanser i finansiering. Vår jobb er å sørge for at vi er relevante for kunden også i morgen, sier Hallvard Vikeså, administrerende direktør i Bavaria Norge.

Bavaria har levert BMW i3 til imove siden 2018. Nå skal selskapet levere BMW iX3 og BMW i4 til den innovative leverandøren.

- Det har vært og er et utrolig spennende samarbeid for oss, og vi ser at det er et viktig tilskudd til kundeopplevelsen. Et abonnement på en liten og kostnadseffektiv BMW i3 med tilgang tilgang til en større SUV med xDrive ved behov har gjort overgangen til elbil enklere for mange. Konseptet er enkelt og transparent, sier salg- og markedsdirektør i Bavaria Norge, Morten Dahle.


Samarbeidet med imove er utrolig spennende for oss, og vi ser at det er et viktig tilskudd til kundeopplevelsen vi skal levere, sier salg- og markedsdirektør i Bavaria Norge, Morten Dahle.


Et helt nytt atferds- og kjøpemønster i emning

- Småbilene er "melk og brød" i imove. Vi opplever sterk vekst og kommer vi til å trenge tusenvis av småbiler neste år. Samtidig opplever vi sterk etterspørsel i premiumsegmentet. Dette er kunder som har behov for en større bil over tid og som ønsker seg et enklere bilhold i form av en tjeneste der alt inkludert. De ønsker ikke å forholde seg til dekkhotell, verditap, kapitalbinding og mangel på fleksibilitet. Derfor har vi nå bestilt et stort kvanta av rekkeviddevinneren BMW ix3 og BMW sitt nyeste tilskudd BMW i4, sier Sand.

Kundeglede

I følge tilbakemeldingsplattformen Trustpilot har imove Norges mest fornøyde bilabonnenementskunder.

- Vi har de siste tiden fått inn drøssevis av gode anmeldelser på Trustpilot. Å opprettholde kvalitet i en voldsom vekstfase er utfordrende, men tilbakemeldingene fra kundene tyder på at vi gjør veldig mye rett. I tillegg har andelen nordmenn som har kjennskap bilabonnement økt fra 4% til 25% på bare to år, noe som vitner om at det imove kaller next level ownership er i ferd med å etablere seg hos hvermannsen, avslutter Sand.


Related links

Emner

Kategorier


Om Imove

Imove (www.imove.no) leverer fleksible tjenester som skal gi kundene riktig mobilitet til riktig tid. Det Bergensbaserte oppstartsselskapet har siden høsten 2018 lansert tjenester for bilabonnement, mikromobilitet og Software-as-a-Service (SaaS). I dag tilbys tjenestene i flere norske byer. Imove ble startet som et innovasjonsprosjekt for å møte endringene i bilbransjen.

Om Bavaria

Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere. Vi forhandler vi BMW i Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne, Ålesund, Molde, Kristiansund, Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm, Uppsala, Gävle og Skellefteå.

Bavaria inngår i Hedin Automotive AS, et heleid datterselskap av svenske Hedin Bil AB.

Om Hedin Automotive AS

Hedin Automotive er et heleid datterselskap av svenske I.A. Hedin Bil AB. Bavaria, en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI, inngår i selskapet sammen med Hedin Performance Cars AB (Porsche i Norge og Sverige) og GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Hedin Automotive omsatte i 2020 for over 9,5 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte.

Om Hedin Bil AB

I.A. Hedin Bil er en av Europas største privateide bilforhandlere. Porteføljen inkluderer over 30 varemerker, og selskapet tilbyr full service for både private og bedriftskunder. Finansiering, service og forsikring er noen av komponentene i den komplette porteføljen. Hedin Bil er representert på drøyt 120 steder i Sverige, Norge, Belgia og Sveits. www.hedinbil.se

® I.A. Hedin Bil er et registrert varemerke eid 91% av Hedin Group og 9% av Ingemar Hedin.

Hedin Bil Group er en del av Hedin Group Group sammen med bl.a. Klintberg & Way, Mabi Mobility, Car to Go Sweden, Hedin Motor Company og Tuve Bygg. Hedin Group er også partner i Lasingoo, Consensus Asset Management og iMove. Konsernets omsetning for rullerende 12 måneder anslås til å beløpe seg til cirka 35 milliarder SEK, og antall ansatte er cirka 3 600. www.hedingroup.com

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold