Gå videre til innhold
MINI Flagship Store åpner vegg i vegg med Bavarias eksisterende anlegg for BMW i Danderyd.
MINI Flagship Store åpner vegg i vegg med Bavarias eksisterende anlegg for BMW i Danderyd.

Pressemelding -

Bavaria storsatser i Stockholm - åpner tre nye anlegg og lanserer ny VR-teknologi

Siden 2010 har Bavaria skapt unike opplevelser for BMW- og MINI-kunder i Sverige.  I løpet av høsten åpner selskapet tre nye, merkbart bedre anlegg i Stockholmsregionen, og blir den første bilforhandleren i Sverige som tar i bruk VR-teknologi for å ta bilopplevelse til neste nivå.

- Bavaria skal kjennetegnes av lidenskap og nytenkning. Jeg er derfor glad og stolt over å kunne utvikle virksomheten vår og utfordre bransjen. Nå skal enda flere mennesker i Stockholm få oppdage de fantastiske merkevarene våre. I tillegg vil de toppmoderne lokalene vil bli en optimal arbeidsplass for våre dyktige medarbeidere, sier Johan Frisk, administrerende direktør i Bavaria i Sverige.


Nytt fullserviceanlegg i Kista

Anlegget i Kista åpner 5. oktober og blir Bavarias nye flaggskipbutikk for BMW. 

- Vi ser frem til å få et bygg som er bedre tilrettelagt  for kundene våre enn det vi har i dag. Målsetningen er å ta kundeopplevelsen til et helt nytt nivå. Ambisjonen er tydelig: Vi skal være bransjens beste arbeidsgiver for å tiltrekke oss de flinkeste folka, og dermed få enda mer fornøyde kunder, sier plassjef i Kista, Jonas Ericsson.

Verkstedet er viktig for kundeglede, og logistikken er utviklet i alle ledd. I tillegg til fine og rolige områder hvor kunder å sitte og jobbe mens bilen er på service, utvikler selskapet tjenester for raskere inn og utlevering av bil.

-Vi jobber med en spennende løsning for online innsjekking av bilen slik vi kjenner fra reiselivet, sier Ericsson.


Solna United

Solna United er Bavaria sitt nye senter for bedriftskunder i det som er et av Sveriges mest næringstette områder med 30 000 arbeidsplasser i nær omkrets.

Solna United er i realiteten et fullserviceanlegg med et toppmoderne verksted for både bedrifts- og privatkunder. De smakfullt innredede lokalene er lyse med skjermer og ny teknologi i fokus. Med få biler i utstilling tar Bavaria i bruk en helt ny VR-teknologi som tar opplevelsen av å velge bil til et helt nytt nivå.

- Det føles virkelig som om du sitter i bilen mens du visuelt og ned til minste detalj kan teste deg frem til din egen favorittmodell. Vi tror og håper at dette er en bærekraftig måte å selge biler på i fremtiden, sier salgssjef i Solna United, Kristoffer Juleus.


MINI Flagship Store i Danderyd

Den 2. november åpner MINI Flagship Store i Danderyd vegg i vegg med Bavarias eksisterende anlegg for BMW.

Vi er både glade og stolte over at MINI nå får et frittstående bygg hvor vi kan redyrke merkevaren. Vi har hatt stor suksess med MINI de siste årene, og merket kan nå bære sin egen etablering. Stadig flere oppdager hvilken fantastisk bil MINI er, og vi forventer å nå et årlig salg på opptil 1000 biler de neste årene, sier Jonas Lindhé, merkevaresjef for MINI i Bavaria Sverige.

Emner

Tags


Om Bavaria

Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede. I dag er vi en av Europas største BMW og MINI-forhandlere med 23 anlegg i Norden og tre i Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive AS, et heleid datterselskap av I.A. Hedin Bil AB. I 2019 solgte Bavaria Sverige ca 9 600 biler og omsatte for ca 3,1 milliarder SEK.

Om Hedin Automotive

Hedin Automotive er et heleid datterselskap av svenske I.A. Hedin Bil AB. Bavaria, en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI, inngår i selskapet sammen med Hedin Performance Cars AB (Porsche i Norge og Sverige) og GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Hedin Automotive omsatte i 2019 for over seks milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 800 ansatte.

Om Hedin Bil AB

Hedin Bil AB er et svensk familiekonsern som ble etablert i 1985 av far Ingemar og sønn Anders Hedin. Konsernet driver flere enn 125 bilanlegg og forhandler over 32 varemerker i Sverige, Norge, Sveits og Belgia. Med sine drygt 2 900 ansatte, er Hedin Bil en av de største bilforhandlerne i Norden. Selskapet solgte 80 000 kjøretøy i 2019.

Hedin Bil AB inngår i Anders Hedin Invest-konsernet sammen med Klintberg & Way-konsernet, Mabi Hyrbilar, Car to Go Sweden, Hedin IT og Fastighetskoncernen Tuve Bygg AB. Anders Hedin Invest er også deleier i Lasingoo Sverige AB. Konsernets totale omsetning forventes å nå 30 milliarder SEK i 2020, og vil sysselsette flere enn 4 000 medarbeidere.

Pressekontakt

 Peter Sjöström

Peter Sjöström

Pressekontakt Marknadschef, Bavaria Sverige Bavaria Sverige +46 735 18 92 20
Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør + 47 993 17 150

Relatert materiale

Relaterte nyheter