Gå videre til innhold
Hedin Performance Cars og søsterselskapet Bavaria er de første og eneste bilforhandlerne på listen over Norges beste arbeidsplasser.
Hedin Performance Cars og søsterselskapet Bavaria er de første og eneste bilforhandlerne på listen over Norges beste arbeidsplasser.

Pressemelding -

Hedin Performance Cars kåret til en av Norges beste arbeidsplasser 2022

Porsche-forhandleren Hedin Performance Cars ble i oktober sertifisert av Great Place To Work for femte gang på rad. Det betyr at arbeidsmiljøet oppleves som bra i henhold til en global standard som måler troverdighet, rettferdighet, respekt, stolthet og fellesskap. I dag, fikk Hedin Performance Cars nok en bekreftelse på sitt gode arbeidsmiljø når Great Place to Work ® kåret selskapet til en av Norges Beste Arbeidsplasser.

- I Hedin Performance Cars skal vi ha et stort fokus på menneskene og det å være en god arbeidsplass. Jeg er ydmyk, stolt og utrolig glad over at vi nå får et håndfast bevis på at vi vi gjør mye riktig. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle den gode kulturen vår, med vissheten om at et godt arbeidsmiljø er vårt kanskje viktigste suksesskriterium. Vi vet at fornøyde medarbeidere er det som i hovedsak skaper gode kundeopplevelser. Vi er så heldige at vi representerer det beste av det bilbransjen har å tilby, og det betyr at vi til enhver tid må levere kundeglede og den beste tekniske kunnskapen i markedet. For å klare det, er vi avhengige av medarbeidere som kommer på jobb med lyst, glede og engasjement, sier VD i Hedin Performance Cars, Rickard Magnusson.

VD i Hedin Performance Cars, Rickard Magnusson
Jeg er ydmyk, stolt og utrolig glad over at vi nå får et håndfast bevis på at vi vi gjør mye riktig. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle den gode kulturen vår, med vissheten om at et godt arbeidsmiljø er vårt kanskje viktigste suksesskriterium, sier VD i Hedin Performance Cars, Rickard Magnusson.

Første og eneste bilforhandlere blant Norges beste arbeidsplasser

Det er det 19. året på rad at Great Place to Work kårer Norges beste arbeidsplasser. Kåringen skjer blant bedrifter som har blitt sertifisert som en god arbeidsplass. Hedin Performance Cars (Porsche) ble rangert som #13 i kategorien 50-199 for bedrifter ansatte. Søsterselskapet Bavaria (BMW og MINI) kapret en niende plass i kategorien for 200 – 499 ansatte. Hedin Performance Cars og Bavaria er med det de første og eneste bilforhandlerne som kan skilte med en plassering på listene over Norges beste arbeidsplasser.

– Virksomhetene på listene over Norges beste arbeidsplasser kjennetegnes ved at ledelsen fokuserer på medarbeidere og kultur som viktig strategi for å lykkes. I Great Place to Work har vi jobbet med Hedin Performance Cars over tid. Å bli anerkjent blant Norges beste arbeidsplasser 2022 er et resultat av selskapets ufravikelige fokus på å sette menneskene først. Å bygge kultur er ledelsens viktigste oppgave, kommenterte administrerende direktør i Great Place to Work Norge, Jannik Krohn Falck, om prisen.

I følge Great Place to Work så er det en klar sammenheng mellom bunnlinje og arbeidsmiljø. 

- Selskaper som investerer i ledelse og kultur får betalt i kundelojalitet, økt lønnsomhet og konkurransekraft. Det er liten tvil om at mange norske ledere og selskap er i ferd med å skjønne sammenhengen mellom arbeidsmiljø og bunnlinjen. Det er ingen som legger store ressurser i å skape et godt arbeidsmiljø bare for å være greie. Dette brukes veldig strategisk av de beste for å nå organisasjonens mål, sier administrerende direktør Jannik Krohn Falck i Great Place to Work Norge.

Administrerende direktør i Great Place to Work Norge, Jannik Krohn Falck
- Selskaper som investerer i ledelse og kultur får betalt i kundelojalitet, økt lønnsomhet og konkurransekraft, sier administrerende direktør Jannik Krohn Falck i Great Place to Work Norge.

Rom for utvikling

- Det er høye krav som må møtes for å komme på listen over Norges beste arbeidsplasser, og det skal vi feire. Dette er fremfor alt våre dyktige medarbeidere i Porsche Center Stavanger, Porsche Center Kristiansand og Porsche Center Son sin fortjeneste. Selv om det er mye å glede seg over, sikter vi enda høyere. Vi gleder oss over Bavarias topp-ti plassering, og unner og beundrer søsterselskapet vårt for resultatene de oppnår. Nå skal vi skal jobbe målrettet for å opprettholde og styrke de gode resultatene i Hedin Performance Cars med en klar målsetning om å klatre enda høyere på listen, avslutter Magnusson med et smil.

Related links

Emner

Kategorier


Om Hedin Automotive 

Hedin Automotive Norge driver Bavaria i Norge og Sverige og Hedin Automotive i Sveits, og er med det en av de største BMW-forhandlerne i Europa. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW inngår også i selskapet sammen med Koed i Danmark og Norge, BNC Nordic Distribution og Hedin Performance Cars (Porsche i Norge). Hedin Automotive omsatte i 2020 for over 9,5 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 050 ansatte. Hedin Automotive er et heleid datterselskap av Hedin Mobility Group. www.hedinautomotive.no

Om Hedin Mobility Group

Hedin Mobility Group er en av Europas største privateide bilforhandlere. Konsernet har flere enn 35 bilmerker og tilbyr full service til både privat- og bedriftskunder. Hedin Bil er representert på over 190 lokasjoner i Sverige, Norge, Belgia, Sveits, Nederland og Tyskland.

Porteføljen inkluderer import og distribusjon av merkene Ford og MG i Sverige, Dodge RAM i Europa, grossistvirksomhet av reservedeler og hjul, bilutleieselskapet Mabi Mobility AB, privatleasingselskapet Car to Go Sweden AB, Business leasingselskapet Unifleet AB samt deleierskap i Pendragon PLC og Imove. www.hedinmobilitygroup.com

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold