Gå videre til innhold
Hedin Performance Cars (Porsche) er stolte over å ha blitt sertifisert som et Great Place to Work for sjette gang på rad bare måneder etter at selskapet i april ble kåret til en av Norges Beste Arbeidsplasser™
Hedin Performance Cars (Porsche) er stolte over å ha blitt sertifisert som et Great Place to Work for sjette gang på rad bare måneder etter at selskapet i april ble kåret til en av Norges Beste Arbeidsplasser™

Pressemelding -

Hedin Performance Cars Norge Great Place to Work-sertifisert, igjen!

Hedin Performance Cars (Porsche) er stolte over å ha blitt sertifisert som et Great Place to Work for sjette gang på rad bare måneder etter at selskapet i april ble kåret til en av Norges Beste Arbeidsplasser™. I årets undersøkelse valgte hele 93% av medarbeiderne å svare på undersøkelsen og 94% av medarbeiderne mener at «Alt tatt i betraktning mener jeg dette er et flott sted å arbeide».

- Jeg er like ydmyk og stolt hver gang. Det ligger mye hardt og godt arbeid bak de fine resultatene. Dette er våre fantastiske medarbeideres fortjeneste. Vi jobber systematisk med kultur og kommunikasjon i Hedin Perfomance Cars, og har fokus på det å være en god arbeidsplass. Det er derfor ekstra hyggelig at anerkjennelsen som er basert på direkte tilbakemeldinger fra folkene våre. Det er klart jeg blir glad nå 97% i år svarer at de er stolte av å fortelle andre at jeg arbeider her! Resultatene viser at vi gjør mye riktig, men det å jobbe med medarbeideropplevelsen og arbeidsmiljø et kontinuerlig arbeid. Vi har ingen planer om å hvile på laurbærene, og skal fortsette å jobbe knallhardt for å bedre arbeidsmiljøet ytterligere fremover, sier VD i Hedin Performance Cars, Rickard Magnusson.

VD i Hedin Performance Cars, Rickard Magnusson
Resultatene viser at vi gjør mye riktig, men det å jobbe med medarbeideropplevelsen og arbeidsmiljø et kontinuerlig arbeid. Vi har ingen planer om å hvile på laurbærene, og skal fortsette å jobbe knallhardt for å bedre arbeidsmiljøet ytterligere fremover, sier VD i Hedin Performance Cars, Rickard Magnusson.

Great Place to Work® kartlegger medarbeidernes forhold på arbeidsplassen gjennom en omfattende situasjonsanalyse. Arbeidsplasser hvor ansatte opplever høy grad av tillit oppnår større engasjement, sterkere motivasjon, større omstillingsevne og bedre resultater. Når man sertifiseres så betyr det at de ansatte opplever arbeidsplassen som god i henhold til en global standard som måler troverdighet, rettferdighet, respekt, stolthet og fellesskap. For å tilfredsstille kravene for sertifisering i henhold til den globalt anerkjente standarden for arbeidsplasser med sterk ytelses- og tillitskultur, må resultatene ligge over 70% i snitt. Hedin Performance Cars oppnådde i år imponerende 86% og ligger helt opp mot eller på linje med de aller beste arbeidsgiverne i Norge.

Glade medarbeidere gir glade kunder
Ifølge Great Place To Work kjennetegnes de beste arbeidsplassene av at medarbeiderne har tillit til arbeidsgiver, er stolte over jobben de gjør og føler fellesskap med kollegene sine.

- Kulturen vår bestemmer hvordan vi jobber sammen, løser utfordringer, tenker nytt og behandler kunder. Et godt arbeidsmiljø er kanskje den viktigste suksessfaktoren vår. Arbeidsglede og gode relasjoner er ikke bare viktig for trivsel og resultat. Vi vet at glade medarbeidere, er det som i hovedsak skaper fornøyde kunder. Alt starter og slutter med de ansatte, så selv om snittresultatene er meget gode og høye, er flere områder å ta tak og jobbe med fremover, sier Magnusson.

Skal bli enda bedre
Det er høye krav som må møtes for å oppnå en sertifisering, og man er bare sertifisert ett år av gangen. 

-Selv om det er mye å glede seg over, sikter Hedin Performance Cars enda høyere. Det er nå det virkelige arbeidet begynner. Vi skal jobbe målrettet for å opprettholde og styrke de gode resultatene våre, fortsetter Magnusson.

- Great Place to Work-sertifiseringen kommer ikke lett; det krever høyt og kontinuerlig fokus på medarbeideropplevelsen. Resultatene fra en rekke studier viser at selskaper som lykkes med dette er mer lønnsomme. En tillitsbasert kultur sikrer at medarbeidere, uavhengig av nivå og rolle, er med på å bidra til virksomhetens utvikling. Vi har jobbet med Hedin Performance Cars over flere år, og resultatene snakker for seg selv. Gjennom systematisk måling, analyse og sitt fokus på kontinuerlige forbedringer har Hedin Performance Cars bevist at mennesker og kultur prioriteres høyt. Gratulerer alle i Hedin Performance Cars, dere har grunn til å være stolte, sier Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work.

Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work
Vi har jobbet med Hedin Performance Cars over flere år, og resultatene snakker for seg selv. Gjennom systematisk måling, analyse og sitt fokus på kontinuerlige forbedringer har Hedin Performance Cars bevist at mennesker og kultur prioriteres høyt, sier Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work.

Sertifisering i fire land
Hedin Performance Cars gjennomførte undersøkelsen sammen med selskapene i Hedin Automotive. På grunn av svært gode resultater i årets undersøkelse oppnår konsernet Great Place to Work-sertifisering i fire land. Hedin Performance Cars Norge, Hedin Performance Cars Sverige, Bavaria Norge, Bavaria Sverige, GS Bildeler, Hedin Automotive Sveits og Koed i Danmark kan alle skilte med sertifisering som Great Place to Work-bedrifter.

Noen av resultatene (tallene i parentes viser antall medarbeidere som har gitt toppskår på påstanden):

  • Ledelsen aksepterer hendelige uhell/feiltakelser som en del av arbeidslivet (98%)
  • Medarbeidere her blir rettferdig behandlet uavhengig av kulturell eller etnisk tilhørighet (98%)
  • Medarbeidere her bryr seg om hverandre (98 %)
  • Jeg har tydelige mål for arbeidet mitt (98%)
  • Dette er et fysisk sikkert sted å arbeide (97%)
  • Jeg er stolt av å fortelle andre at jeg arbeider her (97%)
  • Jeg kan være meg selv her på arbeidsplassen (97%)
  • Alt tatt i betraktning mener jeg dette er et flott sted å arbeide (94%)

Related links

Emner

Kategorier


Om Hedin Performance Cars
Hedin Performance Cars elleve i Sverige og Norge og har vært forhandler av Porsche siden 2017. I tillegg driver selskapet et anlegg som selger brukte eksklusive biler samt et skadesenter.

Hedin Performance Cars Norge
Den norske virksomheten omfatter Porsche Center Stavanger, Porsche Center Kristiansand og Porsche Center Son. Son driver også ett av bare tre uavhengige Porsche Classic Centers i hele verden. 

Om Hedin Automotive
Hedin Automotive Norge driver Bavaria i Norge og Sverige, Hedin Automotive i Sveits samt Bavaria Laakkonen Oy i Finland, og er med det en av de største BMW- og MINI-forhandlerne i Europa. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW, Koed i Danmark og Norge og BNC Nordic Distribution inngår også i selskapet sammen med Hedin Performance Cars Norge (Porsche). Hedin Automotive omsetter for over 13 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 400 ansatte. Hedin Automotive er et heleid datterselskap av Hedin Mobility Group. www.hedinautomotive.no

Om Hedin Mobility Group
Hedin Mobility Group er en av Europas største privateide mobilitetsleverandører med flere enn 7 500 medarbeidere og drift i 13 land. Nettomsetningen for 2021 var på 28,2 milliarder svenske kroner og konsernet solgte flere enn 125 000 biler*.

Hedin Mobility Group selger nye og brukte personbiler, nyttekjøretøy og lastebiler, samt leverer ettermarkedstjenester, til både privat- og bedriftskunder. Salget foregår online og via det europeiske nettverket bestående av rundt 260 heleide forhandlere.

Konsernet representerer flere enn 40 merker og er også importør for Ford i Sverige og Ford F-150 i Europa; Renault, Dacia og Alpine i Sverige og Danmark; Hongqi i Sverige og Nederland; Dodge og RAM i Europa; og for INEOS Grenadier i 11 land*, samt er distributør for MG i Sverige og for BYD i Sverige og Tyskland.

I tillegg omfatter konsernets virksomhet engros- og distribusjonsvirksomhet av dekk og reservedeler, bilutleieselskapet Mabi Mobility AB, privatleasingselskapet Car to Go Sweden AB, bedriftsleasingselskapet Unifleet AB og medeierskap i Pendragon PLC og iMove SOM. www.hedinmobilitygroup.com

Hedin Mobility Group er en del av Hedin Group sammen med Tuve Bygg AB og I.A. Hedin Fastighet AB. Hedin Group er også partner i Consensus Asset Management og Ripam Invest AB, som eier Marstrands Kurhotell, Kurbadhus og Societetshus. www.hedingroup.com

*Inkludert 21 500 kjøretøy som kan tilskrives virksomhet overført fra Hedin Group AB i oktober 2021
** Belgia, Nederland, Luxembourg, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Latvia, Litauen og Sveits.

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold