Gå videre til innhold
Patric Andrae har blitt utnevnt til daglig leder for Hedin Automotive Dielsdorf, Sveits
Patric Andrae har blitt utnevnt til daglig leder for Hedin Automotive Dielsdorf, Sveits

Pressemelding -

Hedin Automotive utnevner ny daglig leder for sin forhandler i Zürich-Dielsdorf


Patric Andrae har blitt utnevnt til daglig leder for Hedin Automotives sveitsiske flaggskipforhandler i Zürich-Dielsdorf, og bringer 20 års BMW-erfaring med seg inn i sin nye rolle.

Patric Andrae, tidligere salgssjef i Hedin Automotive, har med virkning fra 1. januar 2022 blitt utnevnt til stillingen som daglig leder for Dielsdorf-anlegget i Sveits. Andrae etterfølger Bruno Suter, som etter 28 år med BMW nylig gikk av med pensjon.

Andrae har vært solid forankret i BMW, MINI og BMW Motorrad siden 1999. Han fullførte BMW-opplæringen på verkstedet, og hadde ulike stillinger i servicemarkedet før han fullførte sin grad i bedriftsøkonomi. Siden 2010 har han blitt betrodd en rekke salgsroller hos flaggskipsforhandleren, senest som salgssjef med et overordnet ansvar for salget i Hedin Automotive i Sveits.

- Patric har lang bransjeerfaring, og kan vise til solide resultater fra både salg og service. Det gir ham uvurderlig innsikt i den totale driften av en bilforhandler. Hans bredde og dybde vil bidra til å gi energi til organisasjonen slik at vi opprettholder momentum samtidig som at vi fortsetter vår spennende utviklingsreise "Next Level", sier Marcus Larsson, administrerende direktør i Hedin Automotive.

Marcus Larsson, administrerende direktør i Hedin Automotive
Patrics bredde og dybde av erfaring vil bidra til å gi energi til organisasjonen slik at vi opprettholder momentum samtidig som at vi fortsetter vår spennende "Next Level"-reise, kommenterer Marcus Larsson, administrerende direktør i Hedin Automotive.

– Det er et stort privilegium å bli tiltrodd rollen, og jeg er både ydmyk og spent. Fremfor alt gleder jeg meg til å lede dette fantastiske teamet. Med min brede og varierte bakgrunn ligger det å koble sammen alle avdelinger hos forhandler nærmest hjertet. Kundereisen begynner før kunden går inn døren våre og slutter ikke med kontraktsignering. Jeg liker å tenke på kundene våre som gjester, med gjestfrihet i kjernen av hele kundens livssyklus. For å kunne levere unike kundeopplevelser må salgs- og serviceavdelingene våre se seg selv under ett, sier Patric Andrae.

Hedin Automotive bruker tilbakemeldinger fra kunder for å drive kontinuerlige forbedringer, og lanserte nylig et prosjekt som i stor grad vil forbedre selskapets tilgjengelighet på telefonen. Digitaliseringstiltak som videokonsultasjoner, online booking og digitale verkstedkort vil snart bli satt i drift, tro mot kundeløftet «vi ordner alt – alltid».

Patric Andrae er 44 år gammel, gift og har tre barn. I tillegg til sin lidenskap for biler, er Patric Andrae også en ivrig motorsyklist og en stolt eier av BMW R NineT.

Emner

Kategorier



Om Hedin Automotive 

Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. Hedin Automotive Norge driver også BMW- og MINI-grupperingen Hedin Automotive Sveits, og er med det en av de største BMW-forhandlerne i Europa. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW inngår også i selskapet sammen med Hedin Performance Cars (Porsche i Norge). Hedin Automotive omsatte i 2020 for over 9,5 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte. Hedin Automotive er et heleid datterselskap av Hedin Mobility Group. 
www.hedinautomotive.no

Om Hedin Mobility Group 

Hedin Mobility Group er en av Europas største privateide bilforhandlere. Konsernet har mer enn 30 bilmerker og tilbyr full service til både privat- og bedriftskunder. Hedin Bil er representert på over 120 lokasjoner i Sverige, Norge, Belgia og Sveits. 

Porteføljen inkluderer import og distribusjon av merkene Ford og MG i Sverige, Dodge RAM i Europa, grossistvirksomhet av reservedeler og hjul, bilutleieselskapet Mabi Mobility AB, privatleasingselskapet Car to Go Sweden AB, Business leasingselskapet Unifleet AB samt deleierskap i Pendragon PLC. 
www.hedinbil.se

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold