Gå videre til innhold
Den BMW-eide forhandleren Zürich-Dielsdorf, endrer navn til Hedin Automotive Dielsdorf
Den BMW-eide forhandleren Zürich-Dielsdorf, endrer navn til Hedin Automotive Dielsdorf

Nyhet -

Hedin Automotive har overtatt driften av den BMW-eide forhandleren Zürich-Dielsdorf

Hedin Automotive inngikk i september en avtale med BMW Group Switzerland om kjøp BMW Niederlassung Zürich-Dielsdorf. Nå overtar selskapet driften, og endrer samtidig navn på virksomheten til Hedin Automotive Dielsdorf.

Oppkjøpet er en viktig milepæl i Hedin Automotives sterke vekstambisjoner, og bygger på selskapets eksisterende og solide allianse med BMW. 

- Når vi nå overtar driften i Dielsdorf, befester det posisjonen vår med BMW i Europa. Vi gleder oss over oppkjøpet og våre nye kollegaer i Dielsdorf. Nå posisjonerer vi oss for videre vekst og suksess i Sveits, sier Anders Hedin, eier og konsernsjef i Hedin Group.

Marcus Larsson har tiltrådt som landssjef for Hedin Automotive i Sveits. Med sin varierte og solide bakgrunn fra bilbransjen, vil Larsson fokusere på den viktige oppgaven med å integrere de nye forhandlerne og forme organisasjonen.

- Vi skal fortsette å skape unike kundeopplevelser for nye og eksisterende BMW- og MINI-eiere i Zürich-regionen. Bak det nye Hedin Automotive-navnet står det samme dedikerte, profesjonelle teamet, sier Larsson.

Emner

Pressekontakt

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert materiale

Relaterte nyheter