Gå videre til innhold
Pål Petersen blir digital- og markedsdirektør for Miklagruppen
Pål Petersen blir digital- og markedsdirektør for Miklagruppen

Pressemelding -

Pål Petersen (48) er ny digital- og markedsdirektør for Miklagruppen (tidligere Bavaria Nordic)


I forbindelse med sin nye strategi rundt kundeglede, og ønsket om å lede utviklingen innen de digitale kundereisene i bilbransjen, har Miklagruppen ansatt en egen digital- og markedsdirektør; Pål Petersen. Pål kommer fra stillingen som chief operating officer og partner i det digitale markedsbyrået ESV Digital Nordic.

- Jeg er utrolig fornøyd og stolt over at Pål vil bli en del av Miklagruppen, og jeg føler meg trygg på at han vil lede oss godt framover mot framtidens kundebehov. For å skape "Kundeglede" har vi behov for å utvikle og levere stadig bedre og enklere kundeløsninger, med vekt på digitalisering, og Pål har helt den rette kompetansen til dette, sier konsernsjef for Miklagruppen, Jacob Tveraabak.


Fra intuisjon til innsikt

Siden 1996 har Miklagruppen (tidl. Bavaria Nordic) vokst til å bli en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere og en av Nordens største bilforhandlere generelt. Konsernet omsatte i 2016 for over seks milliarder kroner, sysselsetter flere enn 800 ansatte. Nå skal konsernet satse tyngre på digitalisering og markedsføring.

- Jeg ønsker å bidra til målet om at kundenes møte med Miklagruppens virksomheter skal bli merkbart bedre. Minst like bra som produktene vi selger; høy presisjon, lite friksjon og over forventning. Vi skal tilpasse oss kundenes preferanser og kjøpsprosess fra oppmerksomhet via kjøp og etter kjøp. Digitalisering er ikke et mål i seg selv, men et virkemiddel i dette arbeidet, og beslutningene bør tas på innsikt i stedet for intuisjon. Jeg håper jeg skal få være en viktig bidragsyter i dette arbeidet, avslutter Petersen.


«Drømmejobben»

Pål Petersen har hovedfag i jus, og har tidligere hatt roller som prosjektleder, salgsdirektør, strategidirektør og kommersiell direktør, blant annet fra Storebrand ASA.

- Dette er rett og slett drømmejobben. Både fordi bransjen interesserer meg, og fordi den er i en spennende utvikling der mye kommer til å skje fremover. Beste tilpasning til kundenes behov, kjøpsprosess og utvikling av innovative konsepter er noe jeg brenner for. Bilen spiller en viktig rolle med tanke på kundenes mobilitetsbehov, Miklagruppen er grunnleggende kundesentrisk og har et ambisjonsnivå som virkelig tiltaler meg. I tillegg gleder jeg meg til å få Jacob som sjef, sier den nytilsatte lederen, Pål Petersen.


Pål Petersen tiltrer sin nye rolle 2.mai.


For ytterligere informasjon:

Digital- og markedsdirektør for Miklagruppen, Pål Petersen, tlf. 926 66 931, pal.petersen@bavaria.no

EmnerSiden 1996 har Miklagruppen (tidl. Bavaria Nordic) vokst til å bli en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere og en av Nordens største bilforhandlere generelt. Konsernet omsatte i 2016 for over seks milliarder kroner, og sysselsetter flere enn 800 ansatte.

Gruppen er også forhandler av Porsche, KIA (i Sverige) og Toyota / Lexus (i Sverige), og er majoritetseier av bl.a. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Totalt solgte konsernet 16.000 biler i 2016.

Pressekontakt

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relaterte nyheter