Gå videre til innhold
 Bavaria Norge nok en gang sertifisert som Great Place to Work

Pressemelding -

Bavaria Norge nok en gang sertifisert som Great Place to Work

Bavaria Norge, en ledende BMW- og MINI-aktør, er stolte av å kunngjøre at de fremdeles er et «Great Place to Work». Til tross for et utfordrende år med betydelige endringer, har selskapet opprettholdt den viktige sertifiseringen. Bavaria forplikter seg til å bruke innsikten til kontinuerlig forbedring av arbeidsmiljøet.

Great Place to Work-sertifiseringen er et kvalitetsstempel for arbeidsplasser som legger vekt på medarbeidertilfredshet, tillit og positivt samarbeid. Undersøkelsen kartlegger blant annet tillit mellom ledelse og ansatte, stolthet over egen arbeidsplass og kollegialt fellesskap. Sertifiseringen understreker Bavaria Norges forpliktelse til å skape en arbeidsplass der ansatte trives, utvikles og lykkes.

- Vi står i en tid preget av usikkerhet i bransjen og samfunnet generelt, og har vi det siste året gjennomgått betydelige strukturelle og organisatoriske endringer. I år er jeg derfor ekstra ydmyk og glad for år motta sertifiseringen. Vi skal være en arbeidsplass der medarbeiderne våre blir inspirert, utfordret og belønnet. Selv om snittresultatene er gode, er det større forskjeller mellom lokasjoner og avdelinger enn tidligere. Vi har flere områder å ta tak og jobbe med fremover, både på gruppe og avdelingsnivå, men det er jo nettopp derfor vi gjennomfører denne undersøkelsen, sier adm. direktør i Bavaria Norge, Hallvard Vikeså.

Adm. direktør i Bavaria Norge, Hallvard Vikeså.
Vi har det siste året gjennomgått betydelige strukturelle og organisatoriske endringer. I år er jeg derfor ekstra ydmyk og glad for år motta sertifiseringen, sier adm. direktør i Bavaria Norge, Hallvard Vikeså.

Great Place to Work er en global standard for å måle arbeidsmiljø og kultur. Undersøkelsen er ikke bare en tilstandsrapport, men danner grunnlag for handling. Ifølge Great Place To Work kjennetegnes de beste arbeidsplassene av at medarbeiderne har tillit til arbeidsgiver, er stolte over jobben de gjør og føler fellesskap med kollegene sine.

- Great Place to Work-undersøkelsen er et av våre viktigste verktøy for å jobbe med arbeidsmiljøet, og de ærlige tilbakemeldingene tas på største alvor. Selv om vi opprettholder sertifiseringen, så ser vi at vi har tilbakegang i årets undersøkelse. Nå skal vi bruke innsikten til å forbedre og utvikle oss, sier HR Leder, Christine Bjåstad.

Bavaria har lenge hatt en tydelig strategi for kultur som danner grunnlaget for selskapets beslutninger og forbedringsarbeid.

- Next Level-kulturen vår bestemmer hvordan vi jobber sammen, løser utfordringer, tenker nytt og behandler hverandre og kundene våre. Vi takker alle de dyktige medarbeiderne som leverer merkbart bedre kundeopplevelser i en krevende hverdag, og som dermed bidrar til å opprettholde vårt gode omdømme. I tiden fremover vil vi gjøre enda mer av det vi vet gir fornøyde medarbeidere og kunder, og satse på den gode kulturen som oppfordrer til deling og engasjement og verdibasert ledelse, avslutter Vikeså.

Som den eneste internasjonale sertifisering av gode arbeidsplasser, baserer Great Place to Work seg på en grundig situasjonsanalyse av medarbeidernes opplevelser på arbeidsplassen. Ifølge Great Place To Work kjennetegnes de beste arbeidsplassene av at medarbeiderne har tillit til arbeidsgiver, er stolte over jobben de gjør og føler fellesskap med kollegene sine.

Noen av påstandene Bavaria Norge har best resultater på (tallene i parentes viser andel medarbeidere som har gitt toppskår på påstanden):

  • Medarbeidere her blir rettferdig behandlet uavhengig av kulturell eller etnisk tilhørighet (93%), seksuell legning (92%) eller kjønn (89%)
  • Jeg har tydelige mål for arbeidet mitt (88%)
  • Jeg kan være meg selv her på arbeidsplassen (85%)
  • Som ny i denne virksomheten, føler man seg velkommen (85%)
  • Medarbeidere her bryr seg om hverandre (84%)
  • Ledelsen aksepterer hendelige uhell/feiltakelser som en del av arbeidslivet (82%)
  • Ledelsen stoler på at medarbeiderne utfører arbeidet godt, uten å se dem over skulderen (81%)
  • Mitt arbeid betyr noe spesielt for meg, - det er ikke "bare en jobb" (78%)
  • Jeg er stolt av å fortelle andre at jeg arbeider her (78%)
  • Jeg har mulighet til å ta fri når jeg mener det er nødvendig (77%)
  • - Alt tatt i betraktning mener jeg dette er et flott sted å arbeide (74%)

Sertifisering i fire land
Bavaria Norge gjennomførte undersøkelsen sammen med flere selskaper i Hedin Mobility Group. På grunn av svært gode resultater i årets undersøkelse oppnår konsernet Great Place to Work-sertifisering i totalt åtte selskap i fire land. Bavaria Norge, Bavaria Sverige, Hedin Performance Cars Sverige, GS Bildeler, Hedin Automotive Norge, Carstore Norge, Hedin Automotive Sveits og Koed i Danmark kan alle skilte med sertifisering som Great Place to Work-bedrifter.

Related links

Emner

Kategorier


Om Bavaria
Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede. I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-aktører. www.bavaria.no

Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. Hedin Automotive Norge driver også BMW- og MINI-grupperingen Hedin Automotive Sveits og Bavaria Oy i Finland, og er med det en av de største BMW-forhandlerne i Europa. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW, Koed i Danmark og Norge og BNC Nordic Distribution inngår også i selskapet sammen

Om Hedin Mobility Group
Hedin Mobility Group er en av Europas største mobilitetsleverandører med flere enn 10 000 medarbeidere og drift i 14 land. Nettomsetningen for 2022 var på 52,7 milliarder svenske kroner og konsernet solgte flere enn 180 000 biler.

Hedin Mobility Group selger nye og brukte personbiler, nyttekjøretøy og lastebiler, samt leverer ettermarkedstjenester, til både privat- og bedriftskunder. Salget foregår online og via det europeiske nettverket bestående av rundt 330 egne forhandlere.

Konsernet representerer flere enn 40 merker og er også importør for Ford i Sverige og Ford F-150 i Europa; Renault, Dacia og Alpine i Sverige og Danmark; Hongqi i Sverige og Nederland; Dodge og RAM i Europa; og for INEOS Grenadier i 11 land, samt er distributør for MG i Sverige og for BYD i Sverige og Tyskland.

I tillegg omfatter konsernets virksomhet engros- og distribusjonsvirksomhet av dekk og reservedeler, bilutleieselskapet Mabi Mobility AB, privatleasingselskapet Car to Go Sweden AB, bedriftsleasingselskapet Unifleet AB og medeierskap i Pendragon PLC og iMove SOM. www.hedinmobilitygroup.com

Hedin Mobility Group er en del av Hedin Group sammen med Tuve Bygg AB og I.A. Hedin Fastighet AB. Hedin Group er også partner i Consensus Asset Management og Ripam Invest AB, som eier Marstrands Kurhotell, Kurbadhus og Societetshus. www.hedingroup.com




Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold