Gå videre til innhold
Frodes Karosseri og Lakk endrer navn til Bavaria Skadesenter Molde
Frodes Karosseri og Lakk endrer navn til Bavaria Skadesenter Molde

Pressemelding -

Bavaria forsterker sin markedsposisjon i Molde med fusjon og navneendring

Bavaria Norge AS kunngjør i dag en fusjon med Frodes Karosseri og Lakk AS. Fusjonen vil resultere i en navneendring til Bavaria Skadesenter Molde og styrker selskapets posisjon i Møre og Romsdal som en fullintegrert del av Norges største BMW- og MINI-forhandlere.

Frodes Karosseri og Lakk AS er et heleid datterselskap av Bavaria Norge AS. Oppkjøpet av den anerkjente skade- og lakkleverandøren i 2022 gjorde Bavaria til totalleverandør for bileiere i Møre og Romsdal. Skadesenteret har fortsatt å levere arbeid av høy kvalitet med et tydelig kundefokus, og har en solid posisjon og et godt omdømme i regionen. Med over 30 år i bransjen har Frodes Karosseri og Lakk utviklet seg til en spennende arbeidsplass for medarbeiderne og et foretrukket skadeverksted for kunder og samarbeidspartnere.

Fusjonen med Bavaria Norge AS, planlagt å være fullført i januar, representerer en spennende milepæl for selskapet.

Tonje Vorpenes, Avdelingsleder Bavaria Skadesenter Molde
Tonje Vorpenes, leder for skadesenteret siden 2022, gleder seg over det nye navnet på bygget. Hun er overbevist om at det styrkede samarbeidet vil resultere i et bredere tilbud for kundene, samtidig som at fusjonen trygger arbeidsplassene for de dyktige medarbeidere.

- Vi har en solid grunnmur med stolte og dyktige medarbeidere som virkelig behersker faget sitt. Teamet leverer kvalitet i verdensklasse, noe som gjør at vi kan sikre at kundene våre får tilbake en like trygg og god bil etter en skade. For å oppnå dette har vi stort fokus på å skape et godt arbeidsmiljø som gir rom for trygghet og utvikling. Dette har uten tvil vært en stor driver i suksessen vår, forteller avdelingsleder for Bavaria Skadesenter Molde, Tonje Vorpenes. - Fusjonen vil skape et sterkere samarbeid som kan betjene kunder på en mer effektiv og omfattende måte. For kundene våre betyr dette at de vil fortsette å motta den samme gode servicen og den høye kvaliteten fra våre dyktige medarbeidere fra de samme lokalene.

Bavaria Skadesenter vil fortsette å betjene alle bilmerker med forbedret effektivitet og større tjenestetilbud. Fusjonen vil ikke påvirke selskapets nåværende plassering i Komtevegen 5, kun tre kilometer fra Bavaria Molde.

Bavaria Skadesenter Molde
Thomas Fredriksen, Ingar Andre Andersen, Krzusztof Mrowiec og Carl Johan Gjerde har fått nytt arbeidstøy som viser en tydelig tilhørighet til en av Norges største BMW- og MINI-aktører.

- Fusjonen er et bevis på vår forpliktelse til å levere unike kundeopplevelser. Vi skal være en totalleverandør av biltjenester, og skade og lakk er et viktig satsningsområde for oss. Ved å fullintegrere Frodes Karosseri og Lakk inn i Bavaria, vil vi kunne tilby et bredere spekter av tjenester og styrke vår markedsposisjon i regionen. Nå skal vi skrive videre på suksesshistorien og den sterke arven fra Frodes Karosseri og Lakk, samtidig som vi bygger ytterligere skala i et strategisk viktig satsningsområde for oss, sier Bent Erik Heimen, daglig leder i Bavaria Nordvest.

Økende kompleksitet i karosseriarbeidet

Bilbransjen er i en rivende utvikling, med en eksplosivt økende elbiler. Det krever spesialisering både innen mekanisk reparasjon, men også i skadeutbedringer da produsentene i utstrakt grad anvender bærekraftige materialer som karbon. I tillegg er nye biler fullspekket av teknologi. Sikkerhetskravene strengere, og krever både spisskompetanse og spesialutstyr.

- Bavaria skal kjennetegnes av lidenskap og nytenkning. Jeg er derfor glad og stolt over å kunne utvikle virksomheten vår videre i takt med eller i forkant av bransjen, avslutter Heimen.

Forfatteren genererte teksten delvis med AI og har revidert og redigert innholdet.

Emner

Kategorier

Regions


Om Bavaria
Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-aktører. Vi forhandler vi BMW i Stavanger, Bryne, Oslo, Gardermoen, Lillestrøm, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Farsund, Ålesund, Molde, Kristiansund, Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm, Uppsala, Gävle og Skellefteå. Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. www.bavaria.no


Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. Hedin Automotive Norge driver også BMW- og MINI-grupperingen Hedin Automotive Sveits og Bavaria Oy i Finland, og er med det en av de største BMW-forhandlerne i Europa. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW, Koed i Danmark og Norge og BNC Nordic Distribution inngår også i selskapet sammen

Om Hedin Mobility Group
Hedin Mobility Group er en av Europas største mobilitetsleverandører med flere enn 12 500 medarbeidere og drift i 14 land. Nettomsetningen for 2022 var på 52,7 milliarder svenske kroner og konsernet solgte flere enn 180 000 biler.

Hedin Mobility Group selger nye og brukte personbiler, nyttekjøretøy og lastebiler, samt leverer ettermarkedstjenester, til både privat- og bedriftskunder. Salget foregår online og via det europeiske nettverket bestående av rundt 330 egne forhandlere.

Konsernet representerer flere enn 40 merker og er også importør for Ford i Sverige og Ford F-150 i Europa; Renault, Dacia og Alpine i Sverige og Danmark; Hongqi i Sverige og Nederland; Dodge og RAM i Europa; og for INEOS Grenadier i 11 land, samt er distributør for MG i Sverige og for BYD i Sverige og Tyskland.

I tillegg omfatter konsernets virksomhet engros- og distribusjonsvirksomhet av dekk og reservedeler, bilutleieselskapet Mabi Mobility AB, privatleasingselskapet Car to Go Sweden AB, bedriftsleasingselskapet Unifleet AB og medeierskap i Pendragon PLC og iMove SOM. www.hedinmobilitygroup.com

Hedin Mobility Group er en del av Hedin Group sammen med Tuve Bygg AB og I.A. Hedin Fastighet AB. Hedin Group er også partner i Consensus Asset Management og Ripam Invest AB, som eier Marstrands Kurhotell, Kurbadhus og Societetshus. www.hedingroup.com




Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold