Gå videre til innhold
Norwegian Mobility Group utvider samarbeidet med Bavaria Norge. I løpet av våren vil selskapet tilby det britisk/kinesiske elbilmerket MG fra bilhuset i Breivollveien.
Norwegian Mobility Group utvider samarbeidet med Bavaria Norge. I løpet av våren vil selskapet tilby det britisk/kinesiske elbilmerket MG fra bilhuset i Breivollveien.

Pressemelding -

Norwegian Mobility Group utvider samarbeidet med Bavaria Norge; nå står Oslo for tur

Norwegian Mobility Group (NMG) som er importør av det nyskapende britisk/kinesiske elbilmerket MG utvider nå samarbeidet med Bavaria Norge. Etter å ha etablert seg som forhandler av MG i Molde og Kristiansund i fjor, vil Bavaria i løpet av våren nå også tilby kunder i hovedstaden et av Norges mest populære elbilmerker.

Samarbeidet med MG representerer en spennende og strategisk satsning for Bavaria. Bilbransjen er i en rivende utvikling, og behovet for kontinuerlig tilpasning er stort. Det britisk/kinesiske merket komplimenterer Bavarias produktportefølje med BMW, MINI og INEOS Grenadier svært godt. MG tilbyr rimelige, intelligente og velutstyrte elbiler av høy kvalitet og sikkerhet.

- Det er gledelig å kunngjøre at NMG satser videre på Bavaria. Vi har et svært godt samarbeid med importøren, og gleder oss over muligheten til å få representere det innovative elbilmerket også i hovedstaden. Vår erfaring med MG fra Molde og Kristiansund har vært utelukkende positiv, og vi opplever at vi tiltrekker oss en helt ny kundegruppe med lavere snittalder enn det vi er vant til, sier Hallvard Vikeså, administrerende direktør i Bavaria Norge.

Bavaria står for kvalitet og lever opp til sin visjon om å være overraskende annerledes og merkbart bedre. I dag forhandler selskapet BMW, MINI, og nisjebilen INEOS Grenadier fra det fem etasjer høye bygget i Breivollveien.

- Vi gleder oss til å få MG på plass hos Bavaria Oslo slik at kundene våre får enda flere valgmuligheter. Med modeller som MG Marvel R Electric, MG4, MG5 og MG ZS EV kan vi imøtekomme ulike preferanser og nå helt nye kundegrupper som ønsker elektrisk mobilitet. MG gir oss enda større konkurransekraft, sier Espen Dalby Johansen, daglig leder i Bavaria Øst.

For å sikre en optimal kundeopplevelse, vil selskapet rekruttere tre dedikerte salgskonsulenter som vil fokusere utelukkende på det nye bilmerket. Lanseringsdatoen vil bli kunngjort så snart den nye MG-organisasjonen er på plass.

Bavaria og NMG gleder seg til å styrke samarbeidet i Oslo. Det populære elbilmerket MG flytter inn i signalbygget ved E6 så snart en ny, dedikert salgsorganisasjon er på plass. F.v. Dag Asbjørnsen (kommersiell direktør i Norwegian Mobility Group), Jan Kåre Holmedal (daglig leder i Norwegian Mobility Group), Espen Dalby Johansen (daglig leder i Bavaria Øst), Hanna Madelaine Ulsrud (Salgssjef i Norwegian Mobility Group) og Hallvard Vikeså (administrerende direktør i Bavaria Norge).


Optimalt partnerskap

- I Bavaria har vi funnet en profesjonell partner med en sterk markedsposisjon og et tydelig fokus på kunden. Strategien deres er helt i tråd med våre forventninger og ambisjoner. Nå bygger vi videre på det gode samarbeidet. Vi skal bygge et sterkt markedsnærvær for MG i Oslo-regionen. Bavaria er en perfekt match for oss. Ved å utvide samarbeidet vårt med dem til Oslo, befester vi vår sterke posisjon ytterligere på det norske markedet, sier Jan Kåre Holmedal, daglig leder i Norwegian Mobility Group.

MG Model Range
Med nærmere 15 000 registrerte biler i Norge beviser MG at de har en portefølje som passer svært godt for det norske markedet.

- Med nærmere 15 000 registrerte biler i Norge siden oppstarten i februar 2020, beviser MG at de har en portefølje som passer svært godt for det norske markedet. Vi ser nå frem til å skape unike kundeopplevelser for MG-kunder i Oslo, og til å bygge videre på det gode samarbeidet med Norwegian Mobility Group, avslutter Vikeså.

For ytterligere informasjon:

Administrerende direktør Bavaria Norge; Hallvard Vikeså, hallvard.vikesaa@bavaria.no, tlf. 413 17 494

Daglig leder i Norwegian Mobility Group; Jan Kåre Holmedal, jan.kaare.holmedal@mgmotors.no, tlf. 932 54 680

Related links

Emner

Kategorier


Om MG
MG har vært forut for sin tid helt siden selskapet ble startet av William R. Morris i 1924, for nesten hundre år siden. Nå får en ny generasjon muligheten til å kjøpe bil fra dette ikoniske merket – elegant, intelligent, tilkoblet og klar for fremtiden. MGs mål er å gjøre elektrisk mobilitet tilgjengelig for norske og europeiske kunder som ønsker å kjøre elektrisk. Med smarte, praktiske, trygge, rimelige og teknologisk avanserte biler i forskjellige segmenter, er bilene tilpasset ulike behov. MG-modellene utvikles ved konsernets designstudio i Shanghai i tett samarbeid med deres designstudio i London. MG har siden 2007 vært et av merkene til SAIC Motor, som er en av de 10 største bilprodusentene i verden. Alle nye MG-er er bygget med komponenter i verdensklasse og dekkes av en omfattende produsentgaranti på 7 år. MG er i dag det raskest voksende bilmerket i Storbritannia, og selges nå over hele verden, med Vest-Europa som den siste regionen for ekspansjon.

Om Bavaria
Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-aktører. Vi forhandler vi BMW i Stavanger, Bryne, Oslo, Gardermoen, Lillestrøm, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Farsund, Ålesund, Molde, Kristiansund, Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm, Uppsala, Gävle og Skellefteå. Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. www.bavaria.no

Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. Hedin Automotive Norge driver også BMW- og MINI-grupperingen Hedin Automotive Sveits og Bavaria Oy i Finland, og er med det en av de største BMW-forhandlerne i Europa. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW, Koed i Danmark og Norge og BNC Nordic Distribution inngår også i selskapet sammen

Om Hedin Mobility Group
Hedin Mobility Group er en av Europas største mobilitetsleverandører med flere enn 12 000 medarbeidere og drift i 14 land. Nettomsetningen for 2022 var på 52,7 milliarder svenske kroner og konsernet solgte flere enn 180 000 biler.

Hedin Mobility Group selger nye og brukte personbiler, nyttekjøretøy og lastebiler, samt leverer ettermarkedstjenester, til både privat- og bedriftskunder. Salget foregår online og via det europeiske nettverket bestående av rundt 330 egne forhandlere.

Konsernet representerer flere enn 45 merker og er også importør for Ford i Sverige og Ford F-150 i Europa; Renault, Dacia og Alpine i Sverige og Danmark; Hongqi i Sverige og Nederland; Dodge og RAM i Europa; og for INEOS Grenadier i 11 land, samt er distributør for MG i Sverige og for BYD i Sverige og Tyskland.

I tillegg omfatter konsernets virksomhet engros- og distribusjonsvirksomhet av dekk og reservedeler, bilutleieselskapet Mabi Mobility AB, privatleasingselskapet Car to Go Sweden AB, bedriftsleasingselskapet Unifleet AB og medeierskap i Pendragon PLC og iMove SOM. www.hedinmobilitygroup.com

Hedin Mobility Group er en del av Hedin Group sammen med Tuve Bygg AB og I.A. Hedin Fastighet AB. Hedin Group er også partner i Consensus Asset Management og Ripam Invest AB, som eier Marstrands Kurhotell, Kurbadhus og Societetshus. www.hedingroup.com

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold