Gå videre til innhold
Bavaria Bryne skal ta kundeopplevelsen til et nytt nivå når de åpner det 1 700 kvm store bilanlegget på Håland; f.v. Jone Hana, daglig leder Bavaria Stavanger og Bavaria Bryne og Rune Haaland, Planum
Bavaria Bryne skal ta kundeopplevelsen til et nytt nivå når de åpner det 1 700 kvm store bilanlegget på Håland; f.v. Jone Hana, daglig leder Bavaria Stavanger og Bavaria Bryne og Rune Haaland, Planum

Pressemelding -

Bavaria Bryne planlegger nytt 1 700 kvadratmeter bilanlegg på Håland

Bavaria har siden 2011 har skapt gode opplevelser for BMW-kunder på Bryne. Nå har selskapet signert en avtale for utvikling av et toppmoderne 1 700 kvm nytt bilanlegg på Håland.

Bakgrunnen for flyttingen er at dagen lokasjon omreguleres til bolig, samt at lokalene ikke oppfyller selskapets høye krav til kundeopplevelse. 

- Vi gleder oss til å flytte inn i et anlegg som vil gjøre oss enda mer synlige på Jæren. Ikke minst ser vi frem til å få et bygg som er mer optimalt for kundene våre enn det vi har i dag. Målsetningen er å ta kundeopplevelsen til et helt nytt nivå, og skape glede og entusiasme for både kunder og medarbeidere, sier daglig leder for Bavaria Bryne og Bavaria Stavanger, Jone Hana. 

Med et stort utvalgt i nye og brukte biler, samt et mål om å være bransjens beste arbeidsplass, skal Bavaria styrke sin posisjon innen premiumsegmentet i Sør Rogaland.

- Det nye bygget vil gi en meget god arbeidsplass for våre dyktige medarbeidere og muligheten til å vise frem de fantastiske produktene våre på en god måte. Vi skal være et sted hvor alle som kommer innom føler seg ivaretatt. Vårt mål er at alle møter med oss skal være merkbart bedre, fortsetter Hana.


Daglig leder i Bavaria Bryne og Bavaria Stavanger planlegger et bygg på Håland som skal ta kundeopplevelsen til et helt nytt nivå.


Spennende fremtid

Utbygger og eier av anlegget er Planum med base på Jæren, mens Bavaria har skrevet en langsiktig leieavtale for bygget som er på planleggingsstadiet.

– Håland kommer til å bli et spennende område for Bryne, og Bavaria er en viktig start for å skape et helhetlig og attraktivt næringsområde. Det skjer så mye spennende i og rundt Bryne nå, sier Rune Haaland i Planum.

Illustrert: Bavaria Bryne planlegger et godt synlig, toppmoderne 1 700 kvm store bilanlegg på Håland.


Størst i Norge på BMW

Bavaria, som ble etablert i Stavanger i 1996, er i dag Nordens største BMW og MINI-forhandler med 19 lokasjoner i Norge og Sverige. For to år siden ble selskapet kjøpt av det svenske bilgiganten Hedin Bil. Hovedkontoret til Bavaria ligger fortsatt i Stavanger, og med sine 350 ansatte omsetter selskapet for omtrent 3 milliarder i året. 

-

Emner


Om Bavaria
Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede. I dag er selskapet Nordens største BMW og MINI-forhandler med tilstedeværelse i Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne, Ålesund, Molde, Kristiansund, Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå. Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. 

Om Hedin Automotive
Hedin Automotive er et heleid datterselskap av svenske Hedin Bil AB. Bavaria, en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI, inngår i selskapet sammen med Hedin Performance Cars (Porsche i Norge og Sverige) og GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Hedin Automotive omsatte i 2017 for over seks milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 700 ansatte.

Om Hedin Bil AB 
Hedin Bil AB er et svensk familiekonsern som ble etablert i 1985 av far Ingemar og sønn Anders Hedin. Konsernet driver flere enn 100 bilanlegg og forhandler 31 varemerker i Sverige, Norge og Belgia. Med sine drygt 2 900 ansatte, er Hedin Bil en av de største bilforhandlerne i Norden. Selskapet forventer å selge 75 000 kjøretøy i 2019.

Hedin Bil AB inngår i Anders Hedin Invest-konsernet sammen med Klintberg & Way-konsernet, Mabi Hyrbilar, Car to Go Sweden, Hedin IT og I. A Hedin Fastighetskoncernen Tuve Bygg AB. Anders Hedin Invest er også deleier i Lasingoo Sverige AB. Konsernets totale omsetning forventes å nå 30 milliarder SEK i 2018, og vil sysselsette flere enn 3 200 medarbeidere.


Pressekontakt

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert materiale

Relaterte nyheter