Gå videre til innhold
Stine Fossdal (31) er ny Business Controller i Hedin Automotive
Stine Fossdal (31) er ny Business Controller i Hedin Automotive

Nyhet -

Stine Fossdal ny Business Controller i Hedin Automotive

Stine Fossdal (31) er ansatt som Business Controller i Hedin Automotive. Hun arbeider allerede i konsernet, og kommer fra stillingen som team leder regnskap. I tillegg har hun solid erfaring fra EY, en ledende global aktør innen revisjon og rådgivning. Stillingen er nyopprettet i Hedin Automotive, og vil ha en særskilt fokus på etableringen av selskapets nyeste bilmerke, BYTON.

- Vi gleder oss veldig over at Stine takket ja til utfordringen. Hun tilfører viktig  kompetanse som vi vil nyte godt av i den spennende tiden vi går i møte, sier Stig Sæveland, administrerende direktør i Hedin Automotive.

Hedin Automotive ble nylig utpekt som strategisk salg- og servicepartner for den banebrytende nye produsenten av intelligente elbiler, BYTON, i Norge og Sverige. Selskapet eier også Bavaria, Nordens største forhandlere av BMW og MINI, og forhandler Porsche gjennom datterselskapet Hedin Performance Cars. Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW, GS Bildeler, inngår også i gruppen.

Stine har en master i regnskap og revisjon fra NHH, og har opparbeidet seg solid erfaring i revisjon fra EY. Stine bor i Sandnes, er samboer og har ett barn. Hun gleder seg til ta fatt på en ny stilling hvor hun gjennom korte og langsiktig analyser vil fokuse på lønnsomhet og forretningsutvikling. Stine vil være en sentral og viktig resurs i etableringen av BYTON i Norge. 

- Det er alltid spennende å få være med på å bygge opp noe. Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle Hedin Automotive, og til å jobbe med det spennende nye bilmerket BYTON. Vi er en bransje i stor utvikling med et stort mulighetsrom. Planene Hedin Automotive har for fremtiden, de gode resultatene, kulturen, etableringen av BYTON og innholdet i stillingen jeg har fått er veldig interessant for meg, sier Stine.

Stine vil fortsatt rapportere til økonomisjef i Hedin Automotive, Anders Danielsen. 

Emner

Pressekontakt

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert materiale

Relaterte nyheter