Gå videre til innhold
Porsches strenge kvalitetskrav til karosseriverksted innfridd i Norge for første gang; f.v. Roy Edland, Bavaria og Øyvind Duvaland, Porsche
Porsches strenge kvalitetskrav til karosseriverksted innfridd i Norge for første gang; f.v. Roy Edland, Bavaria og Øyvind Duvaland, Porsche

Pressemelding -

Porsches strenge kvalitetskrav til karosseriverksted innfridd i Norge for første gang


Bavaria Nordic har satset tungt på Porsche blant annet i Stavanger-området, og nå har den tyske bilprodusenten for første gang sertifisert en norsk forhandler til karosseriverksted – hos Bavaria Stavanger. Verkstedet skal håndtere norske Porscher, men også Porscher fra Island. Sertifiseringsprosessen har vært kostbar og omfattende, men det mener Bavaria gir lønnsomhet.

- Jeg er veldig ydmyk og stolt. Dette tar vi som en anerkjennelse og bekreftelse på at teamet vårt leverer kvalitet i verdensklasse. Vi har investert over 100.000 kroner i utstyr og hatt ansatte på kurs i Sverige i to uker. Det er utrolig godt å oppleve at innsatsen da blir belønnet på denne måten, sier leder for karosseriavdelingen hos Bavaria Stavanger, Roy Edland.


Økende kompleksitet i karosseriarbeidet

Porsche går for å være ett av de mest eksklusive bilmerkene i verden, og den tyske bilprodusenten leverer to- og firedørs sportsbiler til det norske markedet. I en undersøkelse utført for noen år siden av Luxury Institute i New York, ble Porsche kåret til det mest prestisjefylte bilmerket i verden. Selve sertifiseringen utføres i Norge av Teknologisk Institutt, og er utarbeidet ikke bare med den hensikt å oppnå høyeste kvalitet i prosesser og kvalitet.

- Produktene til Porsche blir mer og mer avanserte, noe som gir økende kompleksitet i karosseriarbeid. I tillegg blir reparasjonsmetodene mer og mer merkespesifikke, og sikkerhetskravene strengere til slike reparasjoner, forteller Edland.

- Som leverandør av sportsbiler i ypperste klasse, ønsker vi kvalitetsbevisste samarbeidspartnere. Det er Bavaria. Vi er glad for at de har tatt investeringen til å bli godkjent for strukturelle skader. Det viser selskapets ambisjoner og langsiktige strategi om satsning på Porsche, sier servicemarkedssjef for Porsche Norge, Øyvind Duvaland.


Vil skape kundeglede

Bavaria, som eier Porsche Center Stavanger, åpnet for et år tilbake et eget «Bavariakvartal» til 300 millioner, for å levere gode kundeopplevelser i alle ledd. Her finner man Porsche, BMW og MINI i innbydende salgslokaler, i tillegg til Nord-Europas mest moderne servicesenter. Porsches omfattende sertifisering bekrefter nå at selskapet leverer kvalitet i verdensklasse.

- Målet er å ta kundeopplevelsen til et helt nytt nivå, og være best på det vi gjør. Vårt mål er å skape kundeglede. Vi har nye og flotte lokaler, hvor kundene kan levere bilen til service innendørs, få tilgang til egne kontorer, låne møterom, samt spise en bedre frokost. Alt mens de venter på at bilen blir klar. Når en merkevare som Porsche konkluderer med at vi gjør ting riktig, så kan kundene stole på at bilen deres er i trygge, riktige hender, avslutter en fornøyd Edland.

Emner

TagsSiden 1996 har Bavaria vokst til å bli en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere og en av Nordens største bilforhandlere generelt. Konsernet omsatte i 2015 for 5,5 milliarder kroner, har hovedkontor i Stavanger og lokaliteter i Sør-Norge og Stockholms-regionen, og sysselsetter nærmere 700 ansatte.

Gruppen er også forhandler av Porsche og KIA, og er majoritetseier av bl.a. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW.

Totalt solgte konsernet nærmere 15.000 biler i 2015. Bavaria forhandler BMW i Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne, Lillestrøm, Uppsala og Stockholm og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo og Stockholm. I tillegg til hovedvirksomheten som er salg og service av BMW og MINI, er selskapet Porsche-forhandler i Stavanger, Arendal og Son.

Pressekontakt

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relaterte nyheter