Gå videre til innhold
MG er en av Norges mest solgte elbiler, og er anerkjent for å levere rimelige, smarte og velutstyrte biler med høy kvalitet og sikkerhet. I juni blir Bavaria forhandler av det kinesiske merket i Molde og Kristiansund.
MG er en av Norges mest solgte elbiler, og er anerkjent for å levere rimelige, smarte og velutstyrte biler med høy kvalitet og sikkerhet. I juni blir Bavaria forhandler av det kinesiske merket i Molde og Kristiansund.

Pressemelding -

Bavaria utvider merkeporteføljen: blir forhandler av MG

Bavaria Norge utvider porteføljen, og blir i juni forhandler av det britisk/kinesiske elbilmerket MG i Molde og Kristiansund. MG er en av Norges mest solgte elbiler, og er anerkjent for å levere rimelige, smarte og velutstyrte biler av høy kvalitet og sikkerhet.

Bavaria, som åpnet dørene for første gang i Stavanger i 1996, har hatt en sentral rolle i norsk bilhistorie. I dag er selskapet en del av svenske Hedin Mobility Group og er en av Europas største aktører for BMW og MINI. Bavaria er også eksklusiv forhandler av INEOS Grenadier off-roader i Norge, et helt nytt bilmerke som distribueres i elleve europeiske markeder av Hedin Premium Car.

- Bavaria skal være fremoverlente og innovative. Vi har en pågående forpliktelse om å levere unike kundeopplevelser, og må hele tiden tilpasse oss en bransje i enorm endring. MG supplerer vår eksisterende portefølje veldig godt. Det er et spennende elbilmerke som tilbyr sikre biler av høy kvalitet og enestående kjøreopplevelser, og vi er stolte over å representere MG i Nordmøre hvor vi allerede en sterk markedsposisjon. Nå rigger vi oss for å betjene MG i Molde og Kristiansund på best mulig måte, sier Hallvard Vikeså, administrerende direktør i Bavaria Norge.

Bavaria Molde
Bavaria Norge blir forhandler av MG i Nordvest og gleder seg til å flytte det nye bilmerket inn i lokalene sine i Molde i Årødalen til sommeren.

MG tilbyr et bredt utvalg rimelige, smarte og trygge elbiler. Med modeller som MG Marvel R Electric, MG4, MG5 og MG ZS EV, tilbyr MG teknologisk avanserte biler i forskjellige segmenter, tilpasset ulike behov. Målet er å gjøre elektrisk mobilitet tilgjengelig for alle.

Daglig leder i Bavaria Nordvest, Bent Erik Heimen, gleder seg til å utvide produktporteføljen med MG, og bedre tilbudet for eksisterende og nye kunder i Molde og Kristiansund.

- Bavaria skal kjennetegnes av lidenskap og nytenkning. Jeg er derfor glad og stolt over å kunne utvikle virksomheten vår videre i takt med eller i forkant av bransjen. Nå får vi enda flere muligheter til å levere biler som passer kundenes behov og preferanser. Opplevelsen av å kjøpe og eie en MG fra Bavaria skal være fremtidsrettet med fokus på kvalitet. Med MG posisjonerer vi oss for videre vekst og suksess i Nordvest, kommenterer Heimen.

Jan Kåre Holmedal i MG Norge forteller at Bavarias visjon og kundesentriske kultur var utslagsgivende for kontrakten.

- Vi valgte Bavaria i Molde og Kristiansund på bakgrunn av profesjonaliteten, deres sterke posisjon og den kundesentriske kulturen. Bavarias strategi er helt i tråd med våre forventninger og ambisjoner for MG i Norge. Fremfor alt er vi overbeviste om at engasjementet og vårt modellutvalg vil passe utmerket for mange Nordmøringer og Romsdalinger som er ute etter en god handel og er opptatt av å få mye “bil for penga”. Bavaria vil bidra sterkt til MGs suksess i Nordmøre og Romsdal sier Holmedal.

Kommersiell direktør i Norwegian Mobility Group, Dag Asbjørnsen, og daglig leder i Norwegian Mobility Group Jan Kåre Holmedal,
Kommersiell direktør i Norwegian Mobility Group, Dag Asbjørnsen, og daglig leder i Norwegian Mobility Group Jan Kåre Holmedal.

MG i Hedin Mobility Group

MG er ikke et ukjent varemerke i Hedin-konsernet. Hedin Mobility Group er allerede distributør of forhandler av det kinesiske kvalitetsmerket på det svenske markedet .

- MG er et kjent og kjært varemerket i Hedin-konsernet som på kort tid har tatt posisjon som det femte største elbilmerket i Sverige. Med 10 000 registrerte biler i Norge siden oppstarten i februar 2020, beviser MG at de har en portefølje som passer det norske markedet veldig godt. Nå gleder vi oss til å skape unike kundeopplevelser for MG-kunder i Molde og Kristiansund, og til å øke andelen av det populære merket i Norge, avslutter Vikeså.

Related links

Emner

Kategorier


Om MG
MG har vært forut for sin tid helt siden selskapet ble startet av William R. Morris i 1924, for nesten hundre år siden. Nå får en ny generasjon muligheten til å kjøpe bil fra dette ikoniske merket – elegant, intelligent, tilkoblet og klar for fremtiden. MGs mål er å gjøre elektrisk mobilitet tilgjengelig for norske og europeiske kunder som ønsker å kjøre elektrisk. Med smarte, praktiske, trygge, rimelige og teknologisk avanserte biler i forskjellige segmenter, er bilene tilpasset ulike behov. MG-modellene utvikles ved konsernets designstudio i Shanghai i tett samarbeid med deres designstudio i London. MG har siden 2007 vært et av merkene til SAIC Motor, som er en av de 10 største bilprodusentene i verden. Alle nye MG-er er bygget med komponenter i verdensklasse og dekkes av en omfattende produsentgaranti på 7 år. MG er i dag det raskest voksende bilmerket i Storbritannia, og selges nå over hele verden, med Vest-Europa som den siste regionen for ekspansjon.

Om Bavaria
Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede. Bavaria er et heleid datterselskap i Hedin Mobility Group. Konsernet driver også BMW- og MINI-grupperingen Hedin Automotive Sveits og Bavaria Oy i Finland, og er med det en av de største BMW-forhandlerne i Europa.

Om Hedin Mobility Group
Med cirka 7 800 ansatte og virksomhet i 13 land, er Hedin Mobility Group en av Europas største mobilitetsleverandører. I 2022 var nettoomsetningen på 52,7 milliarder kroner, og konsernet solgte over 180 000 kjøretøy.

Vår virksomhet består av tre hovedområder:

  • Innen distribusjon er vi en betydelig importør/distributør av kjøretøy, reservedeler, dekk, felger og hjul samt tilbehør på det europeiske markedet. Vi er importør og/eller distributør for BYD, Dodge og RAM, Ford og Ford F-150, Hongqi, INEOS Grenadier, MG samt Renault, Dacia og Alpine. Innen reservedeler er vi blant annet autorisert partner for GM og Mopar i Europa samt eksklusiv global leverandør av Saab original-deler.
  • Innen detaljhandel representerer vi over 40 merker og tilbyr komplette biltjenester; salg, finansiering, forsikring samt service- og markedsføringstjenester - som omfatter nye og brukte person-, transport- og lastebiler til både private og bedriftskunder. Salget skjer både online og via et europeisk forhandlernettverk med mer enn 260 egne anlegg og totalt over 550 salgspunkter.
  • Innen mobilitetsløsninger adresserer vi nye brukerbehov og salgsmodeller innen bilbransjen ved å tilby og utvikle innovative tjenester. Gjennom Carplus, Unifleet og MABI Mobility tilbys brukerne forskjellige fleksible mobilitetsløsninger.

Hedin Mobility Groups virksomhet omfatter også Hedin IT, som sikrer konsernet avansert drift, support og digital utvikling, samt strategiske investeringer i Pendragon PLC, Lasingoo Sverige, iMove og Mercedes-Benz Financial Services Slovakia.

Les mer på www.hedinmobilitygroup.com

Del av Hedin Group
Hedin Mobility Group er en del av Hedin Group-konsernet sammen med Tuve Bygg AB og I.A. Hedin Fastighet AB. Hedin Group er også deleier i Consensus Asset Management og Ripam Invest AB som eier Marstrands Kurhotell, Kurbadhus og Societetshus.

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold