Gå videre til innhold
Eiendommen som huser Bavaria Kristiansand er en av to som har blitt solgt av Mikla Eiendom
Eiendommen som huser Bavaria Kristiansand er en av to som har blitt solgt av Mikla Eiendom

Pressemelding -

Mikla Eiendom (tidligere Bavaria Eiendom) har solgt bileiendommene i Kristiansand og Arendal til Castelar


Mikla Eiendom har realisert salget av eiendommene i Kristiansand og Arendal for å muliggjøre for investeringer i videre vekst for Miklagruppen. 

- Det skjer mye i bilbransjen og mye hos oss for tiden, og det krever at vi forbedrer oss kontinuerlig, tenker ny forretning, nye forretningsmodeller og kundeglede. Vi må investere i drift for å fremme effektivitet og profesjonalitet, og sikre fullt operasjonelt fokus på de sterke, gode merkevarene våre, sier Konsernsjef i Miklagruppen, Jacob Tveraabak.

Mikla Eiendom har tegnet en femten år lang leieavtale på eiendommene tilknyttet til bilsalg og service/verksted, og endringene i eierskap vil ikke medføre merkbare endringer for kunder og ansatte. 


Om Castelar

Castelar er et profesjonelt investeringsselskap med vesentlig ekspertise innen eiendom og forvaltning.

EmnerOm Miklagruppen

Siden 1996 har Miklagruppen (tidl. Bavaria Nordic) vokst til å bli en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere og en av Nordens største bilforhandlere generelt. Konsernet omsatte i 2016 for over seks milliarder kroner, og sysselsetter flere enn 900 ansatte.

Gruppen er også forhandler av Porsche, KIA (i Sverige) og Toyota / Lexus (i Sverige), og er majoritetseier av bl.a. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Totalt solgte konsernet 16.000 biler i 2016.

Pressekontakt

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert materiale

Relaterte nyheter