Gå videre til innhold
Administrerende direktør i Hedin Automotive, Stig Sæveland, ser store muligheter i å kombinere ConLogos agentur og kompetanse med systemene og logistikken i GS. Hedin tilfører en solid struktur og et stort nettverk.
Administrerende direktør i Hedin Automotive, Stig Sæveland, ser store muligheter i å kombinere ConLogos agentur og kompetanse med systemene og logistikken i GS. Hedin tilfører en solid struktur og et stort nettverk.

Pressemelding -

Hedin Automotive kjøper seg inn i importør- og grossistforetak innen bilpleie

Hedin Automotive kjøper 67% av aksjene ved en rettet emisjon i importør- og grossistforetaket innen bilpleie, ConLogo. Den raskt voksende leverandøren går inn i produktporteføljen til det heleide datterselskapet GS Bildeler.

ConLogo har siden oppstarten i 2003 bygget opp en sterk produktportefølje bestående av internasjonale merkevarer av høy kvalitet, blant annet Swisswax og CarPro. Selskapet, med hovedkontor på Lillehammer, har tre forretningsområder; grossistvirksomhet, kursvirksomhet og netthandel.


Naturlig forlengelse av produktporteføljen til GS Bildeler

- Vi ser hele tiden etter å utvide porteføljen vår, og ConLogo er en svært god match med deres kompetanse og spennende agentur, sier Jonny Skrivarhaug, daglig leder i GS Bildeler.

GS Bildeler hatt et veldig godt samarbeid med Bavaria siden selskapet gikk inn på eiersiden i 2006, og ikke minst etter at de ble en del av Hedin Automotive i fjor. Hovedmotivasjonen til Hedin for å gå inn i GS var klokketroen på teknologien og kompetansen i selskapet. Sammen-settingen av teknologi, produkter og verkstedtjenester i Bavaria og GS, gjør at selskapene utfyller hverandre optimalt.

- Vi har stor tro på at bilpleie vil bli stadig viktigere fremover, og opplever at markedet for premium bilpleieprodukter er sterkt voksende. Kombinasjonen av ConLogo med deres agentur og kompetanse og systemet og logistikken i GS, er utrolig spennende. I tillegg tilfører vi i Hedin en solid struktur og et stort nettverket som vi gi oss store muligheter fremover, sier Stig Sæveland, administrerende direktør og CFO i Hedin Automotive.

- Gjennom Hedin får vi en solid og fremoverlent eier som som vil styrke ConLogo ytterligere og gi rom for videre vekst i Norden, sier eier av ConLogo, Dag Ulven.

Stig Sæveland, Jonny Skrivarhaug og Stian Vågen trer inn i styret i ConLogo med umiddelbar effekt.


Om ConLogo

ConLogo har siden oppstarten i 2003 utviklet seg til å bli en ledende leverandør av premium bil- og båtpleie-produkter. Produktporteføljen er bygd opp med basis i internasjonale merkevarer av meget høy kvalitet, med et ønske om å heve profesjonelles og forbrukeres utvalg innen produkter til bil og båtpleie. ConLogo har tre forretningsområder; grossistvirksomhet til forhandlere og profesjonelle brukere, kursvirksomhet mot proff- og privatmarkedet og nettbutikk.

Om GS Bildeler 

GS Bildeler ble etablert i 1993 av Trond Gule og Jonny Skrivarhaug. Selskapet har siden starten fokusert 100% på BMW, og er i dag den største norske, frittstående leverandøren av deler til BMW. GS Bildeler har 6 avdelinger, og sysselsetter flere enn 60 ansatte. Hovedkvarteret ligger i Bud i Møre og Romsdal. I tillegg til dette har selskapet over 150 GS Partner-verksteder som de samarbeider med om tettere oppfølging, hurtigere varelevering og teknisk support.

Emner


Om Hedin Automotive

Hedin Automotive er et heleid datterselskap av svenske Hedin Bil AB. Bavaria, en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI, inngår i selskapet sammen med Hedin Performance Cars (Porsche i Norge og Sverige og GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Hedin Automotive omsatte i 2017 for over seks milliarder NOK, solgte 21 500 biler og sysselsetter i dag flere enn 750 ansatte.

Pressekontakt

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relaterte nyheter