Gå videre til innhold
Nå kan Oslo-folk lease en MINI «helt gratis»
Nå kan Oslo-folk lease en MINI «helt gratis»

Pressemelding -

Nå kan Oslo-folk lease en MINI «helt gratis»

I fjor høst kjøpte bilforhandlergruppen Bavaria seg inn i den nettbaserte delingstjenesten Nabobil.no; bildelingstjenesten hvor man kan leie ut privatbilen sin til «naboen». Tjenesten har allerede flere enn 70.000 registrerte brukere. Nå lanseres produktet «MINI for FREE», hvor folk i Oslo kan leie ut MINIen de leaser fra Bavaria via nabobil.no, og dermed lease bilen helt «gratis».

- Bavaria skal være fremoverlente og innovative, og vi gleder oss derfor over å tilby «MINI for FREE». Ved standard leasingavtaler har man ikke lov å leie ut bilen. Vi vil være med på spennende nyutviklinger i bransjen, og dette kan være en attraktiv modell for flere i storbyene, som ikke nødvendigvis bruker bilene sine selv hver dag. Verden endrer seg fort, det gjelder bilbruk også, og hvordan folk ønsker å bruke bil fremover. Leasing med videre utleie tror vi kan ha stort potensial fremover, sier konsernsjef for Bavaria, Jacob Tveraabak.

Dekkes inn ved utleie i 7 dager per måned

«MINI FOR FREE» betyr å lease en MINI hos Bavaria, og leie den ut via Nabobil.no når du ikke bruker den. Basert på standard bilutleiepriser hos nabobil.no, betaler man leasingprisen ved å leie ut syv dager hver måned. Forsikring er inkludert i leieprisen og følger automatisk med i alle leieforhold for både leietaker og utleier. Hvis det skjer en skade, så dekkes bilens verdi opptil en million kroner, og det er ingen egenandel for utleier.

- Vi synes det er utrolig morsomt at en stor og solid aktør som Bavaria ble med på eiersiden for få måneder siden, og at vi allerede nå har jobbet ut gode konsepter som kan komme flere til gode. Dette øker leietakernes tilgang på biler, og gir økt oppmerksomhet rundt tjenesten. Dette handler om å videreutvikle tjenester sammen med bilbransjen for å møte morgendagens behov, sier daglig leder i Nabobil.no, Even Heggernes.

Kun for Oslo – enn så lenge…

Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Tjenesten kobler bileiere med personer som ønsker å leie bil og lar deg på den måten tjene penger på bilen din når du ikke bruker den selv.Tjenesten har allerede flere enn 70.000 registrerte brukere, og tett opptil 4.000 biler for utleie. «MINI for FREE» er et samarbeidsprosjekt mellom Bavaria, nabobil.no og BMW (merkevareiere av MINI), og lanseres nå for Oslo-beboere.

- For oss er det viktig at dette blir helt reelt for våre kunder. At man faktisk kan lease en MINI og få leid den ut, slik at man sparer inn leasingkostnaden. Da trengs det mange brukere av tjenesten, og det markedet er foreløpig størst i Oslo. Ingenting vil glede oss mer enn om nabobil.no vokser godt i de store byene, slik at «MINI for FREE» også kan lanseres flere steder, sier Tveraabak.

Om MINI for FREE

«MINI for FREE» har ingen startleie, inkluderer serviceavtale, startleie og vinterdekk, løper over 36 måneder, og leies ut når man ikke bruker den selv via nabobil.no.

Eksempel på regnestykke og mulige leieinntekter: Leasing av en MINI 3-dørs fra kr. 3.382 / mnd *. Utleie 7 døgn a kr 650,-* på nabobil.no gir en månedsleie på kroner 0,-.

Om Nabobil.no: Nabobil.no er en nettbasert delingstjeneste for leie og utleie av privatbiler. Lansert september 2015 av gründerne Karl Munthe-Kaas, Jacob Tveraabak, Christian Hager, Theodor Tonum, Jenny Sjögren, Thomas Grøndal og Christoffer Moen. Har over 70 000 registrerte brukere, og nesten 4 000 biler for utleie. Tidligere Nord-Europa-sjef i romutleie-tjenesten Airbnb, Even Heggernes, leder selskapet.

For ønske om mer informasjon eller intervju:

Daglig leder i Nabobil.no; Even Heggernes, even@nabobil.no, 975 23 202

Kommunikasjonsdirektør Bavaria Nordic; Solfrid Flateby, solfrid@bavaria.no, 900 35 897

*Regneeksempel basert på gjennomsnittlige leieinntekter ved utleie på nabobil.no. Administrasjonsgebyr og forsikring ved utleie (20% + mva) er inkludert i beregningen. Gjelder foreløpig kun i Oslo. Leasingtaker kan, på egen risiko og ansvar, fremleie objektet på korttidsleie via 3.part. Leasingtaker er ansvarlig for at en slik framleie er dekket av objektets forsikring, og plikter å kunne dokumentere dette. Bilutleie kan være skattepliktig for privat utleie, dette regneeksempelet gir en fordelsbeskatning på kr. 942,- / år. Gjelder privatleie av MINI ONE 3-dører 102 hk. Alle priser er inkl mva. Inkl. frakt og lev. omkost. Tinglysning og etablering på kr 5.488,- tilkommer. Totalpris opptil kr 127.240,- vil variere med rentenivået. Tre års bindingstid, total kjørelengde 60.000 km. Årsavgift pluss mva tilkommer. Forbruk blandet kjøring: 0,48 l/mil, CO2 utslipp 112 g/km.

EmnerSiden 1996 har Bavaria vokst til å bli en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere og en av Nordens største bilforhandlere generelt. Konsernet omsatte i 2015 for 5,5 milliarder kroner, har hovedkontor i Stavanger og lokaliteter i Sør-Norge og Stockholms-regionen, og sysselsetter nærmere 700 ansatte.

Gruppen er også forhandler av Porsche og KIA, og er majoritetseier av bl.a. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW.

Totalt solgte konsernet nærmere 15.000 biler i 2015. Bavaria forhandler BMW i Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne, Lillestrøm, Uppsala og Stockholm og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo og Stockholm. I tillegg til hovedvirksomheten som er salg og service av BMW og MINI, er selskapet Porsche-forhandler i Stavanger, Arendal og Son.

Pressekontakt

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert materiale

Relaterte nyheter