Gå videre til innhold
GS Bildeler feirer ny Great Place to Work-sertifisering

Pressemelding -

GS Bildeler feirer ny Great Place to Work-sertifisering

GS Bildeler er stolte av også i år har blitt sertifisert som en Great Place to Work-bedrift. Det betyr at arbeidsmiljøet oppleves som bra i henhold til en global standard som måler troverdighet, rettferdighet, respekt, stolthet og fellesskap. I år sa 88% av medarbeiderne i GS at «Alt tatt i betraktning mener jeg dette er et flott sted å arbeide».

GS Bildeler har arbeidet med Great Place to Work i flere år med målsetning om å bli den beste arbeidsgiveren med de mest fornøyde medarbeiderne.

- Jeg er utrolig fornøyd med at vi igjen er sertifisert, men aller mest fornøyd er jeg for at vi ser en positiv utvikling på alle dimensjoner fra i fjor. Det vesentlige ved undersøkelsen, er nettopp innsikten til forbedring. Det er oss, menneskene i GS Bildeler, som hver dag er med på å forme den arbeidsplassen vi ønsker å ha. Vi skal fortsette å sette menneskene i sentrum og jobbe knallhardt for å styrke resultatene ytterligere, sier adm. direktør i GS Bildeler, Sven Skogheim.

Great Place to Work er en global standard for å måle tillit til ledelse, medarbeidernes opplevelse av stolthet av hva vi oppnår og felleskap med kollegaer. I følge Great Place To Work kjennetegnes de beste arbeidsplassene av at medarbeiderne har tillit til arbeidsgiver, er stolte over jobben de gjør og føler fellesskap med kollegene sine. Det er altså medarbeiderne selv som rangerer selskapet til å være en god arbeidsplass.

Administrerende direktør i GS Bildeler Sven Skogheim
Administrerende direktør i GS Bildeler, Sven Skogheim, er svært fornøyd med nok en gang å bli sertifisert.


- Vi vet at et godt arbeidsmiljø er kanskje den viktigste suksessfaktoren vår, og undersøkelsen har blitt et av våre viktigste verktøy for å jobbe med trivsel og det å ha en god organisasjonskultur. Sertifiseringen vi nå har mottatt gir et signal om at vi gjør mye riktig, og at mange opplever GS Bildeler som en god arbeidsplass. Den er også et sterkt og viktig signal til dem som ønsker seg til oss, avslutter Skogheim.

Noen av påstandene vi har best resultater på (tallene i parentes viser andel medarbeidere som har gitt toppskår på påstanden):

  • Når medarbeidere skifter arbeid eller avdeling, blir de godt mottatt (96%)
  • Ledelsen aksepterer hendelige uhell/feiltakelser som en del av arbeidslivet (100%)
  • Medarbeidere her blir rettferdig behandlet uavhengig av kulturell eller etnisk tilhørighet (100%)
  • Medarbeidere her behandles rettferdig uavhengig av kjønn (100%) eller seksuell legning (100%)
  • Jeg kan være meg selv her på arbeidsplassen (98%)
  • Medarbeidere her bryr seg om hverandre (96%)
  • Jeg tror ledelsen ville velge å si opp medarbeidere bare som en aller siste utvei (96%)
  • Ledelsen er ærlig og etisk i sin forretningsførsel (96%)
  • Som ny i denne virksomheten, føler man seg velkommen (96%)
  • Jeg har tydelige mål for arbeidet mitt (94%)
  • - Alt tatt i betraktning mener jeg dette er et flott sted å arbeide (88%)

GS Bildeler vil nå definerer nye fokusområder for året som kommer, for å bli en enda bedre arbeidsplass.

Sertifisering i fire land
GS Bildeler gjennomførte undersøkelsen sammen med flere selskaper i Hedin Mobility Group. På grunn av svært gode resultater i årets undersøkelse oppnår konsernet Great Place to Work-sertifisering i totalt åtte selskap i fire land. Bavaria Norge, Bavaria Sverige, Hedin Performance Cars Sverige, GS Bildeler, Hedin Automotive Norge, Carstore Norge, Hedin Automotive Sveits og Koed i Danmark kan alle skilte med sertifisering som Great Place to Work-bedrifter.

Related links

Emner


Om GS Bildeler
GS Bildeler er Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW og MINI. Firmaet er en del av Hedin Automotive som er et heleid datterselskap av svenske I.A Hedin AB. GS Bildeler ble startet i 1993 i fiskeværet Bud utenfor Molde. Hovedkontoret ligger i Bud og har avdelinger i Oslo, Bergen og Trondheim. https://www.gsbildeler.no/

Om Hedin Automotive
GS Bildeler er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. Hedin Automotive Norge driver også BMW- og MINI-grupperingen Bavaria i Norge og Sverige, Hedin Automotive Sveits og Bavaria Oy i Finland, og er med det en av de største BMW-forhandlerne i Europa. Hedin Automotive er et heleid datterselskap av Hedin Mobility Group.

Om Hedin Mobility Group
Hedin Mobility Group er en av Europas største mobilitetsleverandører med flere enn 10 000 medarbeidere og drift i 14 land. Nettomsetningen for 2022 var på 52,7 milliarder svenske kroner og konsernet solgte flere enn 180 000 biler.

Hedin Mobility Group selger nye og brukte personbiler, nyttekjøretøy og lastebiler, samt leverer ettermarkedstjenester, til både privat- og bedriftskunder. Salget foregår online og via det europeiske nettverket bestående av rundt 330 egne forhandlere.

Konsernet representerer flere enn 40 merker og er også importør for Ford i Sverige og Ford F-150 i Europa; Renault, Dacia og Alpine i Sverige og Danmark; Hongqi i Sverige og Nederland; Dodge og RAM i Europa; og for INEOS Grenadier i 11 land, samt er distributør for MG i Sverige og for BYD i Sverige og Tyskland.

I tillegg omfatter konsernets virksomhet engros- og distribusjonsvirksomhet av dekk og reservedeler, bilutleieselskapet Mabi Mobility AB, privatleasingselskapet Car to Go Sweden AB, bedriftsleasingselskapet Unifleet AB og medeierskap i Pendragon PLC og iMove SOM. www.hedinmobilitygroup.com

Hedin Mobility Group er en del av Hedin Group sammen med Tuve Bygg AB og I.A. Hedin Fastighet AB. Hedin Group er også partner i Consensus Asset Management og Ripam Invest AB, som eier Marstrands Kurhotell, Kurbadhus og Societetshus. www.hedingroup.com




Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150