Gå videre til innhold
Administrerende direktør i Bavaria Norge, Hallvard Vikeså, delte ut den høythengende prisen Årets Forhandler til Bavaria Romerike her representert ved daglig leder, Espen Dalby Johansen.
Administrerende direktør i Bavaria Norge, Hallvard Vikeså, delte ut den høythengende prisen Årets Forhandler til Bavaria Romerike her representert ved daglig leder, Espen Dalby Johansen.

Pressemelding -

Bavaria Romerike er Årets Forhandler i Norge

Årets forhandler i Bavaria-konsernet er en utnevnelse som henger svært høyt. Blant mange gode prestasjoner i 2021, gikk prisen i år til Bavaria Romerike lokalisert på Gardermoen og i Lillestrøm. Utnevnelsen er gitt ut fra en rekke vurderinger hvor kvalitet, kunde- og medarbeiderglede vektlegges.

– Bavaria Romerike har jobbet godt i mange år og opparbeidet seg et solid omdømme. Den er nytenkende, omstillingsvillig, og presterer sterkt i alle disipliner. Det ligger solid laginnsats bak de sterke resultatene. Det viser at organisasjonen jobber for samme mål, og gjør sitt ypperste hver eneste dag for å levere unike kundeopplevelser, sa administrerende direktør i Bavaria Norge, Hallvard Vikeså, ved prisoverrekkelsen.

Kriteriene for å bli årets forhandler er mange og varierte, og inkluderer blant annet kvalitet, salg, service, nytenkning, kunde- og medarbeiderglede. 

– Jeg er ydmyk og stolt! Dette er en utmerkelse som alle de dyktige forhandlerne i Bavaria-kjeden kjemper om, og vi er glade over å kunne kalle oss årets forhandler. Vi har tatt modige valg i måten vi jobber på i Romerike, og det har gitt uttelling. Bavaria Gardermoen og Bavaria Lillestrøm ble fusjonert til ett selskap i 2018, og utnevnelsen er et resultat av bevisst teamarbeid og veldig god lagånd på tvers av våre to lokasjoner. Jeg er oppriktig stolt av det de ansatte nå leverer som ett felles lag som hver dag står på for å levere unike kundeopplevelser, sier daglig leder i Bavaria Romerike, Espen Dalby Johansen. 

Espen Dalby Johansen, daglig leder Bavaria Romerike
Daglig leder for Bavaria Romerike, Espen Dalby Johansen, forteller at oppskriften ligger i det gode samarbeidet på tvers av lokasjoner og dyktige medarbeidere som over tid har bygd gode kunderelasjoner.

En bransje med større konkurranse enn noensinne.

Bilbransjen er i en rivende utvikling, og kundene stiller stadig høyere krav til service og kompetanse. Bavaria Romerike ønsker å ha en sentral posisjon i utviklingen av kundeopplevelsen, og jobber utrettelig for å utvikle virksomheten og utfordre bransjen.

– Bavaria skal være fremoverlente og innovative. Vi skal være overraskende annerledes og merkbart bedre, og vår overordnede strategi er å skape unike kundeopplevelser. Det innebærer at vi må ta noen valg for å posisjonere oss for fremtidige kundeønsker og -preferanser. Vi har mange utfordringer, og minst like mange kreative og nytenkende løsninger. At vi nå har fått denne anerkjennelsen, viser at vi er på riktig vei. Men vi kan alltid bli bedre. Nå har vi fått ny inspirasjon og er fast bestemt på å forsvare tittelen, kommenterer Johansen.

Bavaria Gardermoen
Bavaria Romerike avdeling Gardermoen
Bavaria Lillestrøm
Bavaria Romerike avdeling Lillestrøm


Tillitsbasert kultur med fokus på utvikling

Bavaria har helt siden oppstarten hatt et fokus på kulturbygging basert på tydelige kjerneverdier. I dag har den norske delen av virksomheten 350 medarbeidere som jobber for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede. Selskapet har hatt en ekspansiv vekst og har gjennomgått store endringer, men har hele tiden jobbet målrettet med å videreføre den gode Bavaria-kulturen. Det ble bevist i oktober når Bavaria Norge ble sertifisert som et Great Place to Work for femte år på rad. Et godt arbeidsmiljø er kanskje den viktigste suksessfaktoren i selskapet.

- Vi skal være overraskende annerledes og merkbart bedre i alt vi gjør. Kulturen vår bestemmer hvordan vi jobber sammen, løser utfordringer, tenker nytt og behandler kunder. Folkene våre er svært dyktige på det de gjør, så vår jobb som ledere er å få dem til å jobbe godt sammen, frigjøre deres felles potensial og inspirere dem til å tenke nytt og skape unike kundeopplevelser. Da må medarbeidere kunne være seg selv, ha det moro på jobb, utforske, eksperimentere og gjøre feil. Vi må hele tiden minne dem på at det å feile er en helt grunnleggende del i læring og utvikling. Det er derfor viktig for oss at vi viser medarbeiderne tillit og omsorg og at vi utrykker takknemlighet for den jobben de gjør, avslutter Vikeså.

Related links

Emner

Kategorier


Om Bavaria

Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-aktører. Vi forhandler BMW i Stavanger, Bryne, Oslo, Gardermoen, Lillestrøm, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Farsund, Ålesund, Molde, Kristiansund, Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm, Uppsala, Gävle og Skellefteå. Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. www.bavaria.no

Om Hedin Automotive 

Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. Hedin Automotive Norge driver også BMW- og MINI-grupperingen Hedin Automotive Sveits, og er med det en av de største BMW-forhandlerne i Europa. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW inngår også i selskapet sammen med Koed i Danmark og Norge, Brakes Norge, Conlogo og  Hedin Performance Cars (Porsche i Norge). Hedin Automotive omsatte i 2020 for over 9,5 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 050 ansatte. Hedin Automotive er et heleid datterselskap av Hedin Mobility Group. www.hedinautomotive.no

Om Hedin Mobility Group 

Hedin Mobility Group er en av Europas største privateide bilforhandlere. Konsernet har flere enn 35 bilmerker og tilbyr full service til både privat- og bedriftskunder. Hedin Bil er representert på over 190 lokasjoner i Sverige, Norge, Belgia, Sveits, Nederland og Tyskland. 

Porteføljen inkluderer import og distribusjon av merkene Ford og MG i Sverige, Dodge RAM i Europa, grossistvirksomhet av reservedeler og hjul, bilutleieselskapet Mabi Mobility AB, privatleasingselskapet Car to Go Sweden AB, Business leasingselskapet Unifleet AB samt deleierskap i Pendragon PLC og Imove. www.hedinmobilitygroup.com 

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold