Gå videre til innhold
Hedin skal ta kundeopplevelsen til et nytt nivå når de åpner det 1 800 kvm store Porsche-senteret i Sørlandsparken i Kristiansand; f.v. Stig Sæveland, adm. dir Hedin Automotive og Terje Fjogstad, daglig leder i Porsche Center Sør og Stavanger
Hedin skal ta kundeopplevelsen til et nytt nivå når de åpner det 1 800 kvm store Porsche-senteret i Sørlandsparken i Kristiansand; f.v. Stig Sæveland, adm. dir Hedin Automotive og Terje Fjogstad, daglig leder i Porsche Center Sør og Stavanger

Pressemelding -

Hedin Performance Cars satser ytterligere på Porsche i Norge


Hedin Performance Cars (tidligere Bavaria) er en betydelig aktør for Porsche i Norge. Nå satser selskapet ytterligere på Sørlandet, og flytter Porsche Center Sør ut av lokalene til Bavaria i Arendal og inn i et dedikert Porsche-anlegg i Kristiansand. Det 1 800 kvm store Porsche-senteret åpner dørene i første halvdel av 2019.

- Når vi satser på Sørlandet er det for at vi skal vi ta kundeopplevelsen til et helt nytt nivå, og skape enda mer glede og entusiasme for nye og gamle kunder. Bygget skal gi en merkbart bedre opplevelse av merkevaren og produktene, sier administrerende direktør for Hedin i Norge, Stig Sæveland.

Med et stort utvalgt i nye og brukte biler, samt et mål om å være bransjens beste arbeidsplass, skal Hedin Performance Cars tiltrekke seg nye Porsche-kunder på Sørlandet.

- Vi skal være et sted hvor alle som kommer innom føler seg ivaretatt. Hvor entusiaster kan kikke på våre fantastiske produkter, slå av en prat, eller få gjennomført vedlikehold på bilen sin i vårt spesialutrustede verksted. Våre medarbeidere kan Porsche til fingerspissene. De har kunnskapen og lidenskapen de trenger for å gi bilene og eierne den servicen de fortjener. Vårt mål er at alle møter med oss skal være merkbart bedre, sier Terje Fjogstad, daglig leder for Porsche Center Sør og Porsche Center Stavanger.



Porsche Center Sør flytter om kort tid ut av lokalene de deler med Bavaria Arendal og inn i et eget Porsche-senter med adresse 
Grasdalen 30 i Sørlandsparken i Kristiansand. Det nye signalbygget, som er godt synlig fra E18, gjennomgår for tiden betydelige oppgraderinger for å innfri det prestisjefylte bilmerket sine strenge krav for utforming innen åpningen i første halvdel av 2019.


Stor suksess med Porsche

I 2007 åpnet Bavaria dørene til det første Porsche-senteret i Norge utenfor Oslo – Porsche Center Stavanger. I dag er selskapet, som har endret navn til Hedin Performance Cars, en betydelig aktør for det eksklusive merket i Norge med forhandlere i Stavanger, Arendal og Son. Hedin Performance Cars, som er et heleid datterselskap i svenske Hedin Bil AB, driver i tillegg 3 Porsche-anlegg i Sverge i dag. I år åpner Hedin også dørene til det fjerde Porsche-senteret i Sverige, nærmere bestemt Porsche Center Jönköping.

- Det er kundene våre som skal ha største æren for vår utvikling. Vi har svært mange kunder som kommer igjen og igjen, og som snakker varmt og positivt om oss. Det er vi takknemlige og glade for. Kundene våre er de aller viktigste for oss, og vi ønsker virkelig å gi kundene en merkbart bedre opplevelser. Det nye Porsche-senteret i Kristiansand gir gode rammer for dette, sier Sæveland.


Porsche Taycan skal løfte sportsbilprodusenten inn i en ny æra

Porsche står foran en rivende utvikling hva gjelder modellutvalg og produktbredde, og har to super-elbiler bekreftet for produksjon. Porsche Taycan lanseres allerede i år, og nærmere tre tusen nordmenn har innbetalt 20.000 kroner i depositum for å stå på reservasjonslisten til drømme-elbilen med 600 hestekrefter. 

- Porsche Taycan som gjør 0-100 på mindre enn 3,5 sekunder vil ha en rekkevidde på drøyt 400 kilometer. Som den eneste elbilen i markedet, tilbyr også sportsbilen mulighet for 350 kW hurtiglading. Det betyr at 100 km rekkevidde kan lades på bare fem minutter. Porsche Taycan, med sitt klassiske Porsche-design, er med andre ord en elbil som trygt kan karakteriseres som drømme-sportsbil, avslutter Fjogstad.

Emner

Kategorier


Om Hedin Automotive

Hedin Automotive er et heleid datterselskap av svenske Hedin Bil AB. Bavaria, en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI, inngår i selskapet sammen med Hedin Performance Cars (Porsche i Norge og Sverige) og GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Hedin Automotive omsatte i 2017 for over seks milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 700 ansatte.

Om Hedin Bil AB 

Hedin Bil AB er et svensk familiekonsern som ble etablert i 1985 av far Ingemar og sønn Anders Hedin. Konsernet driver 100 bilanlegg og forhandler 31 varemerker Sverige, Norge og Belgia. Med sine 2 900 ansatte, er Hedin Bil en av de største bilforhandlerne i Europa. Selskapet forventer å selge 75 000 kjøretøy i året.

Hedin Bil AB inngår i Anders Hedin Invest-konsernet sammen med Klintberg & Way-konsernet, Mabi Hyrbilar, Car to Go Sweden, Hedin IT og I. A Hedin Fastighetskoncernen Tuve Bygg AB. Anders Hedin Invest er også deleier i Lasingoo Sverige AB. Konsernets totale omsetning forventes å nå 30 milliarder SEK i 2018, og vil sysselsette flere enn 3 200 medarbeidere.


Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold