Gå videre til innhold
Adm. dir. Bavaria Norge Helge Ellingsen og daglig leder Porsche Center Stavanger Terje Fjogstad
Adm. dir. Bavaria Norge Helge Ellingsen og daglig leder Porsche Center Stavanger Terje Fjogstad

Pressemelding -

Terje Fjogstad (49) blir daglig leder for Porsche Center Stavanger

Miklagruppen (tidligere Bavaria Nordic) har satset tungt på Porsche blant annet i Stavanger-området, og i fjor solgte Porsche Center Stavanger alene hele 200 biler av det eksklusive merket. Nå er Sandnes-mannen Terje Fjogstad (49), med solid bakgrunn fra bilbransjen, ansatt som daglig leder for Porsche Center Stavanger.

- Porsche står foran en rivende utvikling hva gjelder modellutvalg og produktbredde, og vil være en viktig del av Miklagruppens videre vekst og aktivitet. Terje Fjogstad har fylt ulike roller innen bilbransjen, har gode lederegenskaper, og passer godt inn i vår kultur, så vi mener han er den rette personen til å videreutvikle denne virksomheten, sier administrerende direktør for Bavaria Norge, Helge Ellingsen.


Omsatte for 200 millioner

Porsche Center Stavanger omsatte i 2016 for over 200 millioner kroner og har 17 ansatte. Det selges både nye og nyere brukte Porscher i det moderne «Bavaria-kvartalet», og Porsche-senteret har mer enn doblet sin omsetning de siste tre årene.

- Dette gleder jeg meg til! Jeg ser fram til å komme tilbake til den spennende bilbransjen, få jobbe med en fantastisk merkevare, og ikke minst få jobbe sammen med dyktige medarbeidere, sier Terje Fjogstad.


Solid erfaring fra bransjen

Terje Fjogstad har lang erfaring innen salg, administrasjon og ledelse. Han har også jobbet i reklamebransjen noen år. Han har blant annet fem års erfaring fra Kverneland Bil Stavanger som daglig leder, samt omfattende salgs- og ledererfaring fra Volvo og Renault. Han har selv eiet flere Porscher, og vært kunde hos Porsche Center Stavanger de siste årene.

- Begrepet kundeglede, som Miklagruppen bruker, er veldig tiltalende for min del. Det å skape trivsel, jobbe med samarbeid på tvers av ulike avdelinger, og videre fornøyde kunder, blir hovedfokus for meg. Jeg ønsker virkelig å bruke min erfaring som leder og tidligere kunde, til å skape økt trivsel, og videre økte verdier for selskapet, avslutter Terje.

Terje Fjogstad tiltrer sin nye stilling 01.05.2017.


For ytterligere informasjon:

Administrerende direktør Bavaria Norge, Helge Ellingsen, helge.ellingsen@bavaria.no, tlf. 480 33 784.

EmnerSiden 1996 har Miklagruppen (tidl. Bavaria Nordic) vokst til å bli en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere og en av Nordens største bilforhandlere generelt. Konsernet omsatte i 2016 for over seks milliarder kroner, og sysselsetter flere enn 800 ansatte.

Gruppen er også forhandler av Porsche, KIA (i Sverige) og Toyota / Lexus (i Sverige), og er majoritetseier av bl.a. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Totalt solgte konsernet 16.000 biler i 2016.

Pressekontakt

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relaterte nyheter