Gå videre til innhold
For anden gang i træk opnår Koed så gode resultater i medarbejderundersøgelsen, at de er Great Place to Work® certificerede
For anden gang i træk opnår Koed så gode resultater i medarbejderundersøgelsen, at de er Great Place to Work® certificerede

Pressemelding -

Koed certificeret Great Place to Work–virksomhed - igen

For anden gang i træk opnår Koed så gode resultater i medarbejderundersøgelsen, at de er Great Place to Work® certificerede. Det betyder at arbejdsmiljøet opleves som godt i henhold til en global standard, der måler troværdighed, retfærdighed, respekt, stolthed og fællesskab. I dette års undersøgelse valgte 93 % af alle medarbejdere at deltage, og 91% svarede at "Alt taget i betragtning synes jeg, det er et rigtig godt sted at arbejde".

- Vi deltager i Great Place to Work-undersøgelsen for andet år i træk, og jeg er meget glad for at se, at det er lykkedes os at forbedre os på en lang række områder, og at vi stadig kan sige, at vi er en certificeret GPTW-virksomhed. Jeg er stolt af mine kolleger og det arbejde, der udføres hver dag, og jeg er glad for organisationens engagement, glæde og samhørighed i disse særlige tider. 96 % af vores medarbejdere er enige i udsagnet "Det er et sjovt sted at arbejde", og 100% sige at de kan være seg selv, når de er på arbejde. Dette er et fantastisk udgangspunkt. Desuden er den høje svarprocent på 93% et meget godt grundlag for det videre arbejde med at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø. Vi har investeret en masse tid og ressourcer i det seneste år for at videreudvikle kulturen. Jeg er overbevist om, at alle disse bestræbelser tilsammen har bidraget til dette resultat, siger adm. direktør i Koed, Johnny Vinther.

Adm. direktør i Koed, Johnny Vinther
Jeg er stolt af mine kolleger og det arbejde, der udføres hver dag, og jeg er glad for organisationens engagement, glæde og samhørighed i disse særlige tider, siger adm. direktør i Koed, Johnny Vinther.

Great Place to Work er en global standard til at måle tillid til ledelse, medarbejdernes oplevelse af stolthed over det vi opnår og fællesskab med kollegaer. Undersøgelsen er ikke kun en tilstandsrapport, men et grundlag til handling. Et af selskabets strategiske mål er at være en attraktiv arbejdsgiver, og derfor er det både en vigtig og en værdifuld bekræftelse, at medarbejderne giver så gode tilbagemeldinger, at selskabet er Great Place to Work – certificeret.

- En kultur, der er baseret på tillid, sikrer, at medarbejderne uanset niveau og rolle bidrager til virksomhedens udvikling. Tilfredse medarbejdere øger salget og overskuddet og giver positive kundeoplevelser. Certificering er ikke let, det kræver konstant fokus og engagement. Koeds resultater taler for sig selv. Gennem systematisk måling, analyse og virksomhedens fokus på løbende forbedringer har Koed vist, at de sætter medarbejderne i centrum. Endnu en gang tillykke med Great Place To Work-certificeringen, udtaler adm. dir. i Great Place to Work, Liselotte Jensen.

Skal blive endnu bedre

Der stilles høje krav for at opnå en certificering. Man er kun certificeret i et år ad gangen.

- Vi skal ikke hvile på laurbærrene. Det er nu det virkelige arbejde begynder. Undersøgelsen bliver et vigtigt værktøj for arbejde videre med arbejdsmiljøet, og tilbagemeldingerne fra vores medarbejdere skal tages alvorligt. Vi skal blive en endnu bedre arbejdsplads for vores dygtige medarbejdere i året der kommer, afslutter Vinther.

Nogle af de punkter, hvor vi har opnået bedst resultat (tallene i parentes viser antal medarbejdere, der har givet højest mulige score):

  • Ledelsen udtrykker sine forventninger åbent og tydeligt (96%)
  • Ledelsen er imødekommende og let at tale med. (100%)
  • Ledelsen er ærlig og etisk korrekt i sin forretningsmåde (95%)
  • Ledelsen anerkender hændelige fejltagelser som en del af arbejdet (100%)
  • Jeg føler, at jeg gør en forskel på arbejdspladsen (91%)
  • Vores kunder vil vurdere vores service som virkelig god (95%)
  • Jeg kan være mig selv, når jeg er på arbejde (100%)
  • Det er et sjovt sted at arbejde (96%)
  • Som ny på arbejdspladsen føler man sig velkommen (96%)
  • Når medarbejderne skifter arbejde eller afdeling, tages der godt imod dem (95%)
  • Alt taget i betragtning synes jeg, det er et rigtig godt sted at arbejde (91%)

Certificering i fire lande

Koed gennemførte medarbejderundersøgelsen sammen med de andre virksomheder i Hedin Automotive Group. Takket være de meget gode resultater i dette års undersøgelse er koncernen blevet certificeret som Great Place To Work i fire lande: Bavaria Sverige, Bavaria Norge, GS Parts Norge, Hedin Automotive Schweiz, Hedin Performance Cars Norge og Hedin Performance Cars Sverige kan alle være stolte af Great Place To Work-certifikatet.

Related links

Emner

Kategorier


Om Koed
Koed har siden 1993 hatt fokus på opphugging og salg av reservedeler til BMW. Selskapet sysselsetter flere enn 20 ansatte i Norge og Danmark. I 2014 ble KOED sertifisert som autorisert BMW serviceverksted, og har i dag et av Nordens største lager av nye og brukte deler til BMW og MINI. www.koed.dk

Om Hedin Automotive
Bavaria er et heleid datterselskap av Hedin Automotive AS. Hedin Automotive Norge driver også BMW- og MINI-grupperingen Hedin Automotive Sveits og Bavaria Oy i Finland, og er med det en av de største BMW-forhandlerne i Europa. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW, Koed i Danmark og Norge og BNC Nordic Distribution inngår også i selskapet sammen med Hedin Performance Cars (Porsche i Norge). Hedin Automotive omsetter for over 13 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 400 ansatte. Hedin Automotive er et heleid datterselskap av Hedin Mobility Group. www.hedinautomotive.no

Om Hedin Mobility Group
Hedin Mobility Group er en av Europas største privateide mobilitetsleverandører med flere enn 7 500 medarbeidere og drift i 13 land. Nettomsetningen for 2021 var på 28,2 milliarder svenske kroner og konsernet solgte flere enn 125 000 biler*.

Hedin Mobility Group selger nye og brukte personbiler, nyttekjøretøy og lastebiler, samt leverer ettermarkedstjenester, til både privat- og bedriftskunder. Salget foregår online og via det europeiske nettverket bestående av rundt 260 heleide forhandlere.

Konsernet representerer flere enn 40 merker og er også importør for Ford i Sverige og Ford F-150 i Europa; Renault, Dacia og Alpine i Sverige og Danmark; Hongqi i Sverige og Nederland; Dodge og RAM i Europa; og for INEOS Grenadier i 11 land*, samt er distributør for MG i Sverige og for BYD i Sverige og Tyskland.

I tillegg omfatter konsernets virksomhet engros- og distribusjonsvirksomhet av dekk og reservedeler, bilutleieselskapet Mabi Mobility AB, privatleasingselskapet Car to Go Sweden AB, bedriftsleasingselskapet Unifleet AB og medeierskap i Pendragon PLC og iMove SOM. www.hedinmobilitygroup.com

Hedin Mobility Group er en del av Hedin Group sammen med Tuve Bygg AB og I.A. Hedin Fastighet AB. Hedin Group er også partner i Consensus Asset Management og Ripam Invest AB, som eier Marstrands Kurhotell, Kurbadhus og Societetshus. www.hedingroup.com

*Inkludert 21 500 kjøretøy som kan tilskrives virksomhet overført fra Hedin Group AB i oktober 2021
** Belgia, Nederland, Luxembourg, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Latvia, Litauen og Sveits.

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold