Gå videre til innhold
Hele 94% af medarbejderne i Koed har besvaret undersøgelsen, og resultaterne viser, at medarbejderne oplever, at de har en god og tryg arbejdsplads, hvor de får faglig udvikling, oplever gensidig tillid, stolthed og fællesskab.
Hele 94% af medarbejderne i Koed har besvaret undersøgelsen, og resultaterne viser, at medarbejderne oplever, at de har en god og tryg arbejdsplads, hvor de får faglig udvikling, oplever gensidig tillid, stolthed og fællesskab.

Pressemelding -

Koed certificeret Great Place to Work–virksomhed

For først gang har Koed deltaget i medarbejderundersøgelsen Great Place To Work; et af verdens ledende selskab i arbejdsmiljø og kulturvikling. Koed opnåede så gode resultater, at selskabet er certificeret som Great Place to Work – virksomhed. Det betyder at arbejdsmiljøet opleves som godt i henhold til en global standard, der måler troværdighed, retfærdighed, respekt, stolthed og fællesskab.

- Vi har fået certificeringen i første forsøg, og er meget stolte over resultatet. Hos os er menneskene vores vigtigste ressource, og vi har i alle år haft stort fokus på trivsel og organisationskultur. Resultaterne viser, at vores medarbejdere er meget godt tilfredse. Det er rigtig skønt! Hele 95 procent af dem siger «alt taget i betragtning er Koed et rigtig godt sted at arbejde», siger adm. direktør i Koed, Johnny Vinther.

Johnny Vinther Adm. Direktør Koed
Undersøgelsen bliver et vigtigt værktøj for arbejde videre med arbejdsmiljøet, og tilbagemeldingerne fra vores medarbejdere skal tages alvorligt. Vi skal blive en endnu bedre arbejdsplads for vores dygtige medarbejdere i året der kommer, siger Johnny Vinther, adm. Direktør Koed

Great Place to Work er en global standard til at måle tillid til ledelse, medarbejdernes oplevelse af stolthed over det vi opnår og fællesskab med kollegaer. Undersøgelsen er ikke kun en tilstandsrapport, men et grundlag til handling. Et af selskabets strategiske mål er at være en attraktiv arbejdsgiver, og derfor er det både en vigtig og en værdifuld bekræftelse, at medarbejderne giver så gode tilbagemeldinger, at selskabet er Great Place to Work – certificeret. Hele 94% af medarbejderne i Koed har besvaret undersøgelsen, og resultaterne viser, at medarbejderne oplever, at de har en god og tryg arbejdsplads, hvor de får faglig udvikling, oplever gensidig tillid, stolthed og fællesskab.

- Koed bliver i 2021 for første gang Great Place to Work-certificeret i Danmark. Certificeringen er blandt andet baseret på en generel høj trivsel, hvor 95% af medarbejderne synes, at arbejdspladsen er et rigtigt godt sted at arbejde, men medarbejderne giver også flotte karakterer til ledelsen for dens kompetente og etisk korrekte måde at lede arbejdspladsen på, udtaler adm. dir. i Great Place to Work, Liselotte Jensen.

Skal blive endnu bedre

Der stilles høje krav for at opnå en certificering. Man er kun certificeret i et år ad gangen.

- Vi skal ikke hvile på laurbærrene. Det er nu det virkelige arbejde begynder. Undersøgelsen bliver et vigtigt værktøj for arbejde videre med arbejdsmiljøet, og tilbagemeldingerne fra vores medarbejdere skal tages alvorligt. Vi skal blive en endnu bedre arbejdsplads for vores dygtige medarbejdere i året der kommer, afslutter Johnny Vinther.


Nogle af de punkter, hvor vi har opnået bedst resultat (tallene i parentes viser antal medarbejdere, der har givet højest mulige score):

  • Ledelsen ansætter medarbejdere, som passer godt ind (92%) 
  • Medarbejderne her får tildelt meget ansvar (89%)
  • Ledelsen er ærlig og etisk korrekt i sin forretningsmåde (97%)
  • Ledelsen anerkender hændelige fejltagelser som en del af arbejdet (92%)
  • På min arbejdsplads er der et psykisk og følelsesmæssigt sundt arbejdsmiljø (89%)
  • Medarbejderne bliver opmuntret til at balancere deres arbejdsliv og privatliv (86%)
  • Alle har mulighed for at blive anerkendt og påskønnet (95%)
  • Jeg føler, at jeg gør en forskel på arbejdspladsen (89%)
  • Mit arbejde giver mening - det er ikke "bare et arbejde" (86%) 
  • Jeg er stolt over det resultat, vi opnår på arbejdspladsen (89%)
  • Medarbejderne her tilpasser sig hurtigt forandringer, der er nødvendige for virksomhedens succes (92%)
  • Vores kunder vil vurdere vores service som virkelig god (97%)
  • Jeg kan være mig selv, når jeg er på arbejde (95%)
  • Medarbejderne udviser omsorg for hinanden (95%)
  • Alt taget i betragtning synes jeg, det er et rigtig godt sted at arbejde (95%)


Certificering i tre lande

Koed gennemførte undersøgelsen sammen med resten af selskaberne i Hedin Automotive. Som følge af svært gode resultater i årets undersøgelse opnår koncernen Great Place to Work – certificering i tre lande. Bavaria Norge, Bavaria Sverige, GS Bildeler, Hedin Performance Cars Norge, Hedin Performance Cars Sverige og Koed har alle opnået certificering som Great Place to Work–virksomhed.

Related links

Emner

Kategorier


Om Koed

Koed har siden 1993 hatt fokus på opphugging og salg av reservedeler til BMW. Selskapet sysselsetter flere enn 20 ansatte i Norge og Danmark. I 2014 ble KOED sertifisert som autorisert BMW serviceverksted, og har i dag et av Nordens største lager av nye og brukte deler til BMW og MINI. www.koed.dk

Om Hedin Automotive AS

Hedin Automotive er et heleid datterselskap av svenske I.A. Hedin Bil AB. Bavaria, en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI, inngår i selskapet sammen med Hedin Performance Cars AB (Porsche i Norge og Sverige) og GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Hedin Automotive omsatte i 2020 for over 9,5 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte.

Om Hedin Bil AB

I.A. Hedin Bil er en av Europas største privateide bilforhandlere. Porteføljen inkluderer over 30 varemerker, og selskapet tilbyr full service for både private og bedriftskunder. Finansiering, service og forsikring er noen av komponentene i den komplette porteføljen. Hedin Bil er representert på drøyt 120 steder i Sverige, Norge, Belgia og Sveits. www.hedinbil.se

® I.A. Hedin Bil er et registrert varemerke eid 91% av Hedin Group og 9% av Ingemar Hedin.

Hedin Bil Group er en del av Hedin Group Group sammen med bl.a. Klintberg & Way, Mabi Mobility, Car to Go Sweden, Hedin Motor Company og Tuve Bygg. Hedin Group er også partner i Lasingoo, Consensus Asset Management og iMove. Konsernets omsetning for rullerende 12 måneder anslås til å beløpe seg til cirka 35 milliarder SEK, og antall ansatte er cirka 3 600. www.hedingroup.com

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold