Gå videre til innhold
​​Kiran (19) fra Ski blir toppleder i BAVARIA Nordic – for en dag

Pressemelding -

​​Kiran (19) fra Ski blir toppleder i BAVARIA Nordic – for en dag


Kiran Kaur Garcha er en av 30 ungdommer som er valgt ut til "Leder for en dag". Onsdag inntar hun ledelsen i Bavaria Nordic, og skal ”skygge” konsernsjef Svein Å. Strøm i Bavaria (BMW, Mini og Porsche) gjennom hans arbeidsdag.

Over 11.000 elever driver Ungdomsbedrift hvert år. Som salgs- og markedsansvarlig i Never Empty UB (utviklet og solgte en innovativ løsning for automatisk varebestilling), utmerket Kiran seg som en av de aller beste. Hun er derfor valgt ut som en av 30 elever i Norge til å delta på Leder for en dag. Onsdag 14. oktober får hun en skoledag helt utenom det vanlige.

– Vi i Bavaria heier på de unge! Gjennom denne type programmer får ungdom mulighet til å utfordre seg selv, se muligheter og oppleve mestring. Erfaringen og kompetansen de får med seg vil komme både dem og samfunnet til gode. Dette ønsker veldig gjerne jeg og Bavaria å gi våre bidrag til, sier Svein Å. Strøm.


Passerte 5 milliarder

Det er ingen liten virksomhet Kiran skal inn i. Bavaria Nordic hadde en omsetning på mer enn fem milliarder i fjor, og sysselsetter ca. 600 ansatte i Norden. Leder for en dag arrangeres for trettende året på rad. Blant annet H.K.H. Kronprins Haakon og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er blant topplederne som deltar på årets arrangement. Kiran gleder seg til å få følge en toppleder i en spennende bransje.

– Jeg er veldig stolt over å ha blitt valgt ut til å delta på Leder for en dag. Jeg tror det blir både lærerikt og spennende å få innsyn i hvordan en toppleder jobber og tenker, sier den unge gründeren, Kiran Kaur Garcha.


Nye helter

Leder for en dag arrangeres i samarbeid mellom Ungt Entreprenørskap og ManpowerGroup. I tillegg til å gi elevene en dag de sent vil glemme, ønsker initiativtakerne å synliggjøre unge gründere og ledere som tør å stikke seg frem.

– Vi har kultur for å dyrke idrettsstjerner og kjendiser som helter. Unge gründere som tar risiko og utfordrer seg selv fortjener mer oppmerksomhet, støtte og oppmuntring. Det er de som skal skape de nye arbeidsplassene. Det er de som skal bidra til innovasjon og bringe samfunnet vårt fremover, sier Tor Kåpvik, fung. administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge.


Kontakt:

Kiran Kaur Garcha, mobil 988 71 699
Svein Å. Strøm, konsernsjef Bavaria Nordic, mobil 909 25 350
Wenche Wærner, kommunikasjonsansvarlig i Ungt Entreprenørskap Norge, mobil 93 43 78 00

Emner

Kategorier


Siden 1996 har Bavaria vokst til å bli en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere og en av Nordens største bilforhandlere generelt. Konsernet omsatte i 2014 for 5 milliarder kroner, har hovedkontor i Stavanger og lokaliteter i Sør-Norge og Stockholms-regionen, og sysselsetter nærmere 600 ansatte.

Gruppen er også forhandler av Porsche, Jaguar, Land Rover, Kia og Honda, og er majoritetseier av bl.a. GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW.

Totalt solgte konsernet nærmere 15.000 biler i 2014. Bavaria forhandler BMW i Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne, Lillestrøm og Stockholm og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo og Stockholm. I tillegg til hovedvirksomheten som er salg og service av BMW og MINI, er selskapet Porsche-forhandler i Stavanger, Arendal og Son.

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150