Gå videre til innhold
BMW- og MINI-forhandleren Brages Ålesund, Digerneset, endrer navn til Bavaria Ålesund.
BMW- og MINI-forhandleren Brages Ålesund, Digerneset, endrer navn til Bavaria Ålesund.

Nyhet -

Bavaria har overtatt driften av Brages BMW- og MINI-virksomheter i Ålesund, Molde og Kristiansund

Bavaria Norge inngikk i juni en avtale med Brages Holding om kjøp av BMW og MINI-virksomhetene Brages Bil og Brages Molde. Nå overtar selskapet driften, og endrer samtidig navn på virksomhetene til Bavaria Ålesund og Bavaria Molde.

Brages-gruppen har siden siden etableringen i 2002 opparbeidet seg en solid posisjon i Møre og Romsdal, og selger i dag omtrent 1.350 nye og brukte BMW og MINI i året. Bavaria, som nå ytterligere styrker sin posisjon som en ledende forhandler av BMW og MINI i Norge, gleder seg over å kunne ønske 49 ansatte velkommen.


Klar vekstambisjon

Bavaria inngår i norske Hedin Automotive; et heleid datterselskap av den svenske giganten Hedin Bil AB med hovedsete i Göteborg, Sverige. Hedin Bil omsatte i 2018 for mer enn 21 milliarder SEK, hvorav Hedin Automotive med sine 700 ansatte stod for 6 MRD.

– Oppkjøpet er helt i tråd med våre vekstambisjoner for de neste årene. Vi har stor respekt for hva Brages har oppnådd. Det er et god drevet selskap med en kundesentrisk kultur og solide verdier, og er dermed en svært god match for Bavaria. Vi er sikre på at kundene vil dra fordeler av at to sterke partnerne nå slår seg sammen, og vi skal betjene dem på best mulig måte, sier Helge Ellingsen, administrerende direktør i Bavaria Norge.

Emner

Kategorier

Kontakter

Sissel Wiedenmann

Sissel Wiedenmann

Pressekontakt Kultur- og kommunikasjonsdirektør +47 993 17 150

Relatert innhold